ISTRA, OPRTALJ - Autohtona kamena ljepotica s 3 apartmana

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Oprtalj, Istarska

Telefon  095/576-8337, 099/640-8438

Oglas je aktivan od 23.08.2023.
Oglas pregledan: 518 puta
Šifra oglasa: 5393884

Cijena:
550.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 167,00 m²
Broj soba: 6
Energetski certifikat: A+
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 20,00 m²
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Dodatno
Oprema nekretnine
  • Telefon
  • Satelitska televizija
  • ISDN
  • ADSL

Opširnije o oglasu

ISTRA, OPRTALJ - U potpunosti renovirana autohtona istarska kamena kuća s 3 stambene jedinice i 2 poslovna prostora.

Čarobno manje naselje smješteno na tajnovitom brdu, iznad poznatog grada Motovuna, s kojega se protežu jedni od najljepših pogleda na neponovljivi krajolik kontinentalne Istre. Tradicionalna kamena istarska gradnja, stare uske kamene ulice prepune povijesti i brojnih zanimljivih priča ovo mjesto čine posebnim, njegovi se posjetiocu uvijek vjerno vračaju po nova iskustva.

Upravo u starome centru ovoga naselja smjestila se u potpunosti renovirana kamena starina s 3 apartmanske jedinice i 2 poslovna prostora. Vila je renovirana u potpunosti s posvetom pažnje na apsolutno svaki detalj i fokusom na održavanje istarske tradicije. Prostor u vili podijeljen je na tri etaža, te se svaka od stambenih jedinica nalazi na jednoj od etaža.

Raspored prostorija:
*Prizemlje vile skriva jednu od apartmanskih jedinaca (38,1m2)koja je opremljena s jednom spavaćom sobom, prostranim i modernim kupatilom, zatim prostranim dnevnim boravkom, te odvojenom kuhinjom i blagovaonom u jednom zasebnom prostoru.
* 1. etaža skriva drugu stambenu jedinicu (38,8m2), koja je jednakog tlocrtnog plana kao i stambena jedinica u prizemlju. A sastoji se od jedne spavaće sobe, kupatila, kuhinje i blagovaona u jednom većem prostoru, te zatim odvojeni suncem okupan dnevni boravak
*2. etaže skriva najveći apartman (57,4m2) koji se sastoji od većeg dnevnog boravka s romantičnom galerijom na kojoj se nalazi manja čitaonica sa stolicom pored prozora s panoramskim pogledom. Zatim odvojenim se nalaze kuhinja i blagovaona u jednom prostoru, jedna spavaća soba i prostrano kupatilo. Na već spomenutoj galeriji koja se proteže dužinom kroz cijeli apartman nalazi se i dodatni prostor koji može koristiti kao dječja spavaća soba ili kao spremište.

Opremljenost i dizajn:
Kroz cijelu nekretninu i sve tri stambene jedinice koje su povezane zajedničkim odvojenim unutarnjim stepeništem proteže se jednak stil uređenja, s fokusom na osjećaj pravoga doma uz korištenje jednostavnih i toplih boja, istaknutih kamenih elementa na zidovima, korištenje prirodnih materijal. Svaki od apartmana opremljen je pametnim klima uređajima, modernim kupatilima i kvalitetnim pokućanstvom.

Dodatne informacije;
U prizemlju zgrade s pristupom s ulice (pješačke zone) nalaze se dva poslovna prostora idealna za privatne biznise kojim budući vlasnici mogu zaokružiti priču vlastite turističke ponude. Jedan od poslovnih prostora se sastoji od 17,2m2, te drugi od 15,5m2. Ono što je jednako tako moguće, jest; jedan od poslovnih prostora prenamijeniti u dodatnu smještanju jedinicu i recepciju.

Lokacija;
Radi se o pitoresknom naselju Oprtalj, poznatom po svojoj povijesti i specifičnoj ponudi. Idealna je lokacija za odmor i bijeg od ubrzanog i bučnog gradskog stila života. Kroz isto se naselje proteže i \"majka\" svih biciklističkih staza poznata pod nazivom \"Parenzana\" čime privlači gotovo jednak stil gostiju i posjetioca, a koji preferiraju mirniji boravak uz otkrivanje lokacije, te upoznavanje s lokalnom gastronomskom ponudom. Oprtalj i okolica Motovuna su poznati upravo po tome; prepoznatljivim vinima, maslinovim uljem, poznatim istarskim tartufima i brojnim suhomesnatim proizvodima.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte!

Vlasništvo je čisto 1/1, bez tereta!

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 23460

Loren Kečan
Agent s licencom
Mob: +385 95 576 8337
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga