Istra, namještena atraktivna Villa 5 zvjezdica na mirnoj lokaciji M...

Lokacija  Marčana, Istarska

Telefon  098/825-415

Oglas je aktivan od 24.11.2022.
Oglas pregledan: 938 puta
Šifra oglasa: 5121556

Cijena:
620.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 330,00 m²
Broj soba: 5
Tip gradnje: novogradnja
Energetski certifikat: A
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 901,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 6
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
  • građevinska dozvola
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Na mirnoj i pogodnoj lokaciji Marčane prodajemo namještenu prestižnu villu kategoriziranu sa 5 zvjezdica, koja se proteže na dvije etaže površine 330m2.
Pažljivo uređena okućnica obuhvaća 901m2 sa velikim infinity bazenom, dodatno odvojenim dječjim bazenom i terasom sa sunčalištem koji pruža doživljaj glamura te idealnu atmosferu za ljetna druženja na otvorenom.
Ova atraktivna nekretnina ima savršen raspored koja u prizemlju obuhvaća prostrano predsoblje sa kojeg se pristupa relax sobi sa wellnessom, jacuzzijem za šest osoba i finskom saunom, u nastavku se nalazi prostrani dnevni boravak i kuhinja sa izlazom na terasu i konforna spavaća soba sa en suite kupaonicom koja ima podno grijanje.
Unutarnjim stubištem dolazimo do 1.kata gdje su smještene 4 velike spavaće sobe svaka sa svojom en suite kupaonicom koja ima podno grijanje i terasom.
U sklopu uređene parcele se nalazi se dodatan mali objekt sa sobom za razonodu s biljarom, pikadom i stolnim tenisom.
Lokacija na kojoj se smjestila ova prestižna nekretnina idealna je za miran obiteljski život te s obzirom na sve veću popularnost naselja Marčane kao turističke destinacije, budućim vlasnicima pruža mogućnost nastavka bavljenja turističkim iznajmljivanjem sa odličnim povratom uloženog kapitala.
Najbliže plaže nalaze se u Dugoj Uvali i Krnici na svega 6.km, Grad Pula 12.km, zračna luka 7.km, restoran 400metra i trgovina 400 metara.

Zainteresirani kupci mogu dobiti potrebne informacije o oglašenoj nekretnini i razgledati istu putem naših agenata isključivo uz prethodno potpisivanje ugovora o posredovanju o prometu nekretnina.

Šifra objekta: K-404

Energetska klasa: A

Kontakt: Nenad Popović, [email protected], +385 98 825 415

**Zainteresirani kupci mogu dobiti potrebne informacije o oglašenoj nekretnini i razgledati istu putem naših agenata isključivo uz prethodno potpisivanje ugovora o posredovanju o prometu nekretnina.

***Naiđete li na ovu nekretninu putem online oglasnika po nižoj cijeni od naše, ista vrijedi i za neelcon.hr

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga