ISTRA, MOTOVUN - Impresivna luksuzna vila

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Motovun, Istarska

Telefon  092/235-9472, 099/640-8438

Oglas je aktivan od 21.12.2023.
Oglas pregledan: 300 puta
Šifra oglasa: 5584966

Cijena:
100 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 447,00 m²
Broj soba: 7
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2022
Energetski certifikat: A
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 1.500,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 4
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Bazen
  • Roštilj
Dodatno
Garaža
  • Natkriveno parkirno mjesto
Oprema nekretnine
  • Kabelska televizija
  • Satelitska televizija
  • ISDN
  • ADSL
  • Alarmni sustav

Opširnije o oglasu

ISTRA, MOTOVUN - Impresivna luksuzna vila

Motovun je popularna turistička destinacija koja je danas na glasu kao centar hedonista iz cijeloga svijeta.
Drevni istarski akropolski gradić smješten na vrhu 277 metara visokog brijega koji dominira dolinom rijeke Mirne jedan je od najljepših starih gradova na Mediteranu. Do njega vodi najduže istarsko stepenište s 1052 stepenica. Motovun je grad-spomenik na UNESCO World Heritage pristupnoj listi. Ono što Motovun i njegovu općinu, koja se prostire na površini od 33,58 km², čini posebnima su biološke raznolikosti, bogat biljni svijet i osobita mikroklimatska obilježja.
Zbog specifičnih geomorfoloških karakteristika sa brojnim brežuljcima pažnju plijeni prirodnim ljepotama i nezaboravnim panoramskim pogledima koji ispunjuju dušu.

Nedaleko Motovuna, prodaje se impresivna luksuzna vila.
Vila se nalazi na mirnoj i tihoj lokaciji te predstavlja savršenu kombinaciju modernog interijera i mirnog krajolika. Okružena idiličnim krajobrazom, izgrađena je 2022. godine u suvremenom stilu, a njezina posebnost je luksuzni interijer koji ostavlja bez daha.
Ova izuzetno uređena vila impozantne površine od 447 m² podijeljena je na prizemlje i kat.
Prizemlje čine open space prostor s kuhinjom, blagovaonicom i dnevnim boravkom, spavaća soba s vlastitom kupaonicom, ulazni prostor sa garderobnim spremištem, toalet, soba za tehniku i stubište. U sklopu prizemne etaže nalazi se prostorija za zabavu i opuštanje s finskom saunom i tušem s zasebnim ulazom. Kako bi wellness kutak bio upotpunjen ispred prostorije nalazi se natkrivena hidromasažna kada.
Na katu je smještena praonica rublja, dvije terase i četiri spavaće sobe s vlastitim kupaonicama. Sve spavaće sobe su uređene slično, a karakterizira ih jednostavnost i bijelina te izlaz na terasu s koje se pruža velikodušan pogled na idilične brežuljke.
Interijer vile izveden je na moderan način, minimalističkim čistim formama i dizajnom u toplim tonovima i visokokvalitetnim materijalima.
Velik dio kuće čine elegantne staklene stijene koje omogućuju puno prirodnog svjetla koje su suptilna granica između interijera i eksterijera. Sva stolarija i staklene stijene izvedene su od AluK aluminijskih profila, ostakljene troslojnim toniranim staklom sa screen rolo sjenilima i komarnicima. Na terasama su postavljene i tende sa električnim sustavom otvaranja i zatvaranja sa senzorom u slučaju nevremena. Opremljena je Daikin klima uređajima, toplinskom pumpom, video nadzorom i alarmnim sustavom.
Ograđena i elegantno i impresivno je uređena i okućnica idilične atmosfere u kojoj se smjenjuju tišina i zvukovi prirode.
Centralnu zonu istinskog opuštanja i mira svakako zauzima bazen površine 60 m² sa sunčalištem. U prostoriji za održavanje bazena nalazi se pumpa za dogrijavanje vode i pumpa sa tri trimera, kako bi se automatski moglo održavati klor i PH faktor vode u bazenu, a tu je i robot za čišćenje samog bazena. Uz bazen se smještena natkrivena ljetna kuhinja s kaminom i vanjskom blagovaonom i ostavom i dječje igralište sa gumenom podlogom.

Luksuz i elegancija obavijeni modernim ruhom i arhitekturom kombinirajući ljepotu istarske zemlje ključni su elementi ove vile koja je idealna prilika za obiteljski život, odmor i opuštanje ili kao investicija za iznajmljivanje u turističke svrhe.

Prodavatelj predmetne nekretnine je pravna osoba.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 26452

Iva Zajc
Agent s licencom
Mob: +385 92 235 9472
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga