Istra, Marčana, prekrasna kuća za odmor s teniskim terenom i bazeno...

Lokacija  Marčana, Istarska

Telefon  098/825-415

Oglas je aktivan od 24.11.2022.
Oglas pregledan: 1012 puta
Šifra oglasa: 5121825

Cijena:
1.200.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 280,00 m²
Broj soba: 8 i više
Godina izgradnje: 2016
Energetski certifikat: A+
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 2.800,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Grijanje
  • Gradski plin

Opširnije o oglasu

Na samom rubu malog istarskog sela, u sastavu općine Marčana, smjestila se ova atraktivna kuća za odmor koja uživa u prekrasno uređenoj okućnici površine 2800m2, s izvanrednim izborom aktivnosti i obiljem otvorenog prostora za djecu i odrasle poput bazena, wellnes sobe, teniskog terena, golf igrališta, saune i dječjeg igrališta.

U prizemlju kuće nalazi se open space dnevni boravak s kaminom i kompletno opremljenom kuhinjom s blagovaonicom, dvije spavaće sobe s "en suite" kupaonicama te salon s biljarom, pikadom, barom i još jednim blagovaonskim stolom. Na katu se nalaze još dvije spavaće sobe s en suite kupaonicama, i izlazom na balkon sa zavidnim pogledom.
Ispred kuće je smještena velika natkrivena terasa koja služi kao prostor za kuhanje i blagovanje, ali i kao mjesto za odmor i uživanje s divnim pogledom na bazen i okolnu prirodu.
Kuću okružuje veliki vrt s maslinama, teniski teren u punoj veličini, golf igralište, nogometno igralište, teren za odbojku, košarku i badminton i dječje igralište.
Za opuštanje nakon raznovrsnih aktivnosti zadužena je fantastična wellness soba s grijanim hidromasažnim bazenom i saunom.

Zbog svoje lokacije i visokokvalitetne i moderne opreme, te blizine svih potrebnih sadržaja, ova vila idealna je nekretnina za investitore u turističkoj branši.
Postoji mogućnost dokupa još 2000m2 građevinskog zemljišta.

Šifra objekta: K-594

Energetska klasa: A+

Kontakt: Nenad Popović, [email protected], +385 98 825 415

**Zainteresirani kupci mogu dobiti potrebne informacije o oglašenoj nekretnini i razgledati istu putem naših agenata isključivo uz prethodno potpisivanje ugovora o posredovanju o prometu nekretnina.

***Naiđete li na ovu nekretninu putem online oglasnika po nižoj cijeni od naše, ista vrijedi i za neelcon.hr

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga