Istra, Ližnjan, Šišan, dvojna kuća 140m2, 3SS+DB, bazen, 465m2 okuć...

Impensa d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Šišan, Ližnjan, Istarska

Telefon  099/436-1600

Oglas je aktivan od 27.09.2023.
Oglas pregledan: 364 puta
Šifra oglasa: 5470827

Cijena:
625.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: dvojna
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 140,00 m²
Broj soba: 4
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2023
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 465,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
Okućnica
  • Bazen

Opširnije o oglasu

Istra, Ližnjan, Šišan, na prodaju je ova odlična nova kuća koja se smjestila u rubnom dijelu naselja u mirnoj i zavučenoj ulici te upravo zbog toga odaje dojam da se nalazi na osami. U njenoj bližoj okolici nalazi se zelenilo dok je do centra mjesta udaljenost svega nešto više od pola kilometra. Od prvog mora i prekrasnih plaža, netaknute prirode u Šišanu i Ližnjanu je na samo dva i pol kilometra udaljenosti dok je od Medulina na pet kilometara i grada Pule na cca desetak kilometara udaljenosti.

Ova kuća je u okviru dvojne kuće, sastoji se od prizemlja i kata ukupne neto korisne površine od 140m2. Prizemlje se sastoji od manjeg ulaznog dijela koji je ujedno i hodnik koji povezuje sve prostorije u prizemlju; jednu spavaću sobu sa vlastitom kupaonicom, stepenište za gornju etažu i prostor koji zauzima najveći dio tlocrta prizemlja gdje se nalazi kuhinja i blagovaonica te dnevni boravak koji je preko staklenih stijena spojen sa vanjskom terasom gdje se nalazi ljetna kuhinja i bazen sa sunčalištem. Na prvom katu kuće nalaze se još dvije spavaće sobe sa vlastitim kupaonicama.

Ova kuća može biti odlična nekretnina za turistički najam s obzirom na lokaciju i na udaljenost plaže te dobru prometnu povezanost sa Pulom ili Medulinom te svojim budućim vlasnicima osigurati odličan povrat investicije.

Šifra objekta: K-160

Energetska klasa: U izradi

Kontakt: Sandra Kralj, [email protected], +385 99 436 1600

**Zainteresirani kupci mogu dobiti potrebne informacije o oglašenoj nekretnini i razgledati istu putem naše agencije isključivo uz prethodno potpisivanje ugovora o posredovanju o prometu nekretnina ili Zapisnik o razgledavanju nekretnina.**

**Kupac plaća agencijsku proviziju od 3% + PDV.**

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga