ISTRA, LABIN, SV. BARTUL - Dvije dvojne vile s bajkovitim po

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Labin, Istarska

Telefon  095/825-4533, 099/640-8438

Oglas je aktivan od 22.09.2023.
Oglas pregledan: 488 puta
Šifra oglasa: 5466958

Cijena:
750.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 300,00 m²
Broj soba: 8 i više
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2025
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 660,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Okućnica
  • Bazen
  • Roštilj
Dodatno
Oprema nekretnine
  • Kabelska televizija
  • Satelitska televizija
  • ISDN
  • ADSL
  • Alarmni sustav
  • Portafon

Opširnije o oglasu

ISTRA, LABIN, SV. BARTUL - Dvije dvojne vile s bajkovitim pogledom na prirodu

Srednjovjekovni grad Labin smješten je na 320 metara visokom brdu i samo tri kilometra od mora, turističkog grada Rabac. Njegovo staro ime Albona prvi put se spominje 285. godine. Danas je kulturno i administrativno središte sa vrlo razvijenim turizmom. Stari grad pruža mnoge atraktivne poglede na Rabac, ali i na otoke.
Isprepleten bogatom poviješću i rudarstvom koje je obilježilo ovaj kraj, Labin koji je kratkotrajno bio proglašen samostalnom republikom, danas je fascinantan gradić proturječnosti; starog i novog, povijesti i sadašnjosti, turizma i umjetnosti.

Nedaleko Rapca i Labina, u naselju Sv. Bartul, smjestile su se ove bajkovite, moderne vile svaka sa svojim vlastiti bazenom i prekrasnim pogledom na stari grad Labin te okolna brdašca.

Svaka vila čini stambenu površinu od 150 m2 koja se prostire kroz prizemlje i kat. Svaka sadrži kuhinju i dnevni boravak s open space konceptom, tri spavaće sobe s vlastitim kupaonicama, zaseban gostinski wc, sobu za rekreaciju te spremište. Iz glavnih spavaćih soba te dnevnog boravka pruža se izlaz na prostranu terasu koja daje spektakularan pogled na zelenilo i stari grad Labin.  

Valja napomenuti da su ovi dvoji objekti projektirani na način da su okrenuti na suprotne strane čime je za svaki osigurana potpuna privatnost.  

Kvalitetna aluminijska stolarija i aluminijske staklene stijene osiguravaju ovoj vili dovoljno svjetlosti, a i izolacijsku zaštitu.  
Sadrži i video nadzor, alarm te klima uređaje sa sustavom za grijanje i hlađenje. Podno grijanje - dizalica topline postavljeno je u svim prostorijama. 

Okućnica ovih simpatičnih vila proteže se na parceli površine 660 m2 s laganim padom. 
oboje su u potpunosti ograđene vlastitom ogradom unutar kojih nalazimo mnoštvo zelenila i zasađenih biljaka s automatskim sustavom za navodnjavanje.
Za osvježenje ljetnih dana sadrže svaka svoj prekrasan bazen sa sunčalištem, a za onaj gurmanski dio potpuno opremljenu ljetnu kuhinju.

Za Vaše limene ljubimce osigurana su dva parkirna mjesta kod svakog objekta.

Zbog svoje lokacije i fascinantnog pogleda, ovo je idealna prilika za investiciju za najam tijekom turističke sezone, ali i za one koji traže idealan dom, daleko od gradske gužve, a opet ne daleko od svih sadržaja potrebnih za život.
Udaljenost od prve plaže je 9 km, a do centra Labina 4 km.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja.
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 24367

Tina Širol
Agent s licencom
Mob: +385 95 825 4533
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga