Istra – Kuća s bazenom na parceli 780m2

Regent d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Krnica, Marčana, Istarska (Pogledaj na karti)

Telefon  091/455-3333

Oglas je aktivan od 19.04.2024.
Oglas pregledan: 116 puta
Šifra oglasa: 5839876

Cijena:
698.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 130,00 m²
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 780,00 m²

Opširnije o oglasu

U malom mjestu Krnica, smještenom u Istri, nalazi se prekrasna kuća s bazenom, čija površina iznosi 130 m2, a nalazi se na prostranoj parceli od 780 m2. Ova kuća nudi udoban i luksuzan životni prostor s brojnim pogodnostima.
Unutar kuće nalaze se tri prostrane spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom, što osigurava privatnost i udobnost za sve stanovnike. Glavni prostor kuće čini prostrani open space dnevni boravak povezan s modernom kuhinjom i blagovaonicom, stvarajući otvoren i prozračan prostor za druženje i opuštanje.
Vanjski dio kuće obuhvaća čaroban eksterijer koji uključuje prekrasan bazen, idealan za osvježenje i relaksaciju tijekom toplih ljetnih dana. Tu je i sunčalište koje pruža mjesto za opuštanje i sunčanje uz bazen. Dodatno, kuća ima garažu za sigurno parkiranje automobila te pomoćnu kućicu s toaletom, što pruža praktičnost i funkcionalnost.
Lokacija ove vile u malom mjestu Krnica u Istri omogućuje miran i opuštajući život u blizini prirode. Istra je poznata po svojoj prekrasnoj prirodi, predivnim plažama, bogatoj kulturnoj baštini i izvrsnoj gastronomiji. Mjesto Krnica nudi tiho okruženje, idealno za bijeg od gradske vreve, ali istovremeno je dovoljno blizu svih bitnih sadržaja i atrakcija.
Ova kuća s bazenom u Krnici predstavlja idealno mjesto za uživanje u opuštajućem mediteranskom stilu života, kombinirajući udobnost, luksuz i prirodu.

Agencijska provizija iznosi 3% + PDV

Za vise informacija vezano za ovu nekretninu kontaktirajte nas na broj telefona: +385914848178
ili e-mail: [email protected]

Više na Regent.hr, ID nekretnine: regent33222
Direktan link: https://regent.hr/property/istra-obiteljska-kuca-s-bazenom/

Regent agencija za nekretnine


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga