Istra, Kanfanar, autentična villa 200 m2 s bazenom i pogledom na more

Lokacija  Kanfanar, Istarska

Telefon  091/900-6656

Oglas je aktivan od 24.11.2022.
Oglas pregledan: 862 puta
Šifra oglasa: 5121658

Cijena:
620.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 200,00 m²
Broj soba: 4
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2019
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 300,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • vlasnički list
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Grijanje
  • Gradski plin
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Prodajemo lijepu, unikatnu vilu koja se nalazi u naselju Kanfanar, udaljeno desetak minuta od prestižne turističke destinacije Rovinj.
Uživa prekrasan pogled na more te nudi izuzetnu udobnost na uređenoj okućnici od cca 300 m2, na kojoj se nalazi ljetna kuhinja, slani bazen bez klora s hidromasažnom klupom i slapom te sunčalištem koje pruža idealnu atmosferu za ljetna druženja na otvorenom. U sklopu ograđene okućnice nalazi se parking sa više parking mjesta.
U prizemlju vile nalazi se kuhinja s blagovaonicom, ostava, jedna spavaća soba, kupaonica i komforni dnevni boravak s termo kaminom, unutarnjim stubištem prilazimo prvom katu objekta gdje se nalaze dvije spavaće sobe sa "en suite" kupaonicama, od kojih jedna posjeduje galeriju s dva dodatna kreveta. Na dijelu kata, iznad dnevnog boravka, dodatna posebnost ove nekretnine, je velika mreža na kojoj se može boraviti te koristiti kao "relax" zona.
Grijanje je podno, centralno na radijatore, a sadrži i bojler od 300 litara za grijanje vode te 5 klimatskih jedinica raspoređenih u svim prostorijama. Od smart opreme posjeduje i centralni sustav usisavanja sa otvorima u svim sobama za olakšano čišćenje.
Ova predivna nekretnina građena je kvalitetnim materijalima, podovi su drveni, keramika talijanskog dizajna, umivaonici su ručni rad, stepenice od željeza te je stolarija aluminijska, s troslojnim staklom.
Dizajn ove nekretnine je spoj industrijskog stila i tradicionalnog te cjelokupni izgled interijera veoma dojmljiv i jedinstven.
Zbog svoje lokacije i opreme idealna je nekretnina za ulaganje u turističke svrhe, ili za cjelogodišnje stanovanje.
Udaljenost od grada Rovinj: 13 km
Udaljenost od zračne luke: 25 km
Udaljenost od plaže: 16 km

Šifra objekta: K-518

Energetska klasa: U izradi

Kontakt: Ivana Popović, [email protected], +385 91 900 6656

**Zainteresirani kupci mogu dobiti potrebne informacije o oglašenoj nekretnini i razgledati istu putem naših agenata isključivo uz prethodno potpisivanje ugovora o posredovanju o prometu nekretnina.

***Naiđete li na ovu nekretninu putem online oglasnika po nižoj cijeni od naše, ista vrijedi i za neelcon.hr

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga