Istra, Galižana, samostojeća kuća moderne gradnje s pogledom na Bri...

Lokacija  Galižana, Vodnjan, Istarska

Telefon  091/900-6656

Oglas je aktivan od 09.03.2024.
Oglas pregledan: 200 puta
Šifra oglasa: 5780716

Cijena:
380.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 138,00 m²
Broj soba: 4
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2022
Energetski certifikat: A
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 420,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 4
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
Dodatno
Garaža
  • Garaža

Opširnije o oglasu

Prodaje se samostojeća katnica ukupne netto površine 138 m2 u visokoj roh-bau fazi, locirana na jako mirnoj lokaciji, okružena maslinicima, s otvorenim pogledom na more i Brijune.

Odličnog tlocrtnog rasporeda koji obuhvaća prizemlje plus kat, u prizemlju nalazimo prostrani open space dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonom (cca 40 m2) te izlaz na terasu gdje je predviđena ljetna kuhinja, predsoblje, veći toalet (vešeraj), ostava i en suite spavaća soba, unutarnjim stepeništem prilazimo gornjoj etaži gdje su se smjestile dodatne dvije en suite spavaće sobe, predsoblje te prostrana terasa s divnim otvorenim pogledom.
Kuća je izgrađena 2022. godine te je postavljena fasda od 10 cm izolacije. Grijanje je predviđeno na struju, i postavljene su instalacije za klimatski uređaj predviđene za svaku prostoriju. Uz kuću se nalazi garaža od 25 m2 s elektro podiznim vratima. Parcela je idealnog pravokutnog formata ukupne površine 420 m2, na kojoj se može smjestiti manji bazen.

Ova odlična nekretnina je idealna i za komforan obiteljski život, obzirom na blizinu centra gdje se nalaze dućani, škola, pošta, također i za najam zbog blizine mora te jako mirne lokacije.

Šifra objekta: K-786

Energetska klasa: A

Kontakt: Ivana Popović, [email protected], +385 91 900 6656

**Zainteresirani kupci mogu dobiti potrebne informacije o oglašenoj nekretnini i razgledati istu putem naših agenata isključivo uz prethodno potpisivanje ugovora o posredovanju o prometu nekretnina.

***Naiđete li na ovu nekretninu putem online oglasnika po nižoj cijeni od naše, ista vrijedi i za neelcon.hr

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga