Istra, Banjole, luksuzna Vila u privatnom naselju na 200m od mora

Lokacija  Banjole, Medulin, Istarska

Telefon  098/946-8603

Oglas je aktivan od 11.05.2023.
Oglas pregledan: 616 puta
Šifra oglasa: 5274706

Cijena:
755.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 240,00 m²
Broj soba: 5
Tip gradnje: novogradnja
Energetski certifikat: A+
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 500,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • vlasnički list
Okućnica
  • Bazen

Opširnije o oglasu

Na prodaju je prekrasna vila smještena u prestižnom privatnom naselju, koje vam pruža maksimalnu sigurnost, privatnost i udobnost. Sa svojim modernim dizajnom, vrhunskim standardima gradnje i elegantnim detaljima, ova vila predstavlja simbol luksuza i udobnosti.

Unutrašnjost vile odiše elegancijom i prostranošću, zahvaljujući sofisticiranom konceptu otvorenog prostora. Velike staklene stijene propuštaju obilje prirodnog svjetla, stvarajući osjećaj svježine i prozračnosti. Svaki detalj je pažljivo biran kako bi se postigao sklad između estetike i funkcionalnosti.

Vila se proteže na dvije etaže, pružajući vam obilje prostora za život i opuštanje. U prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak, elegantna blagovaonica i moderna kuhinja opremljena vrhunskom tehnikom. Iz dnevnog boravka možete izići na prekrasnu vanjsku terasu, idealnu za uživanje u privatnosti i osvježenju u vlastitom bazenu površine 30m2. Na ovoj etaži se također nalazi jedna spavaća soba s vlastitom kupaonicom, savršena za goste ili članove obitelji.

Unutarnje stepenice vode vas na gornju etažu gdje su se smjestile tri prostrane spavaće sobe. Svaka spavaća soba ima svoju terasu s predivnim pogledom na okolicu i more. Dvije spavaće sobe dijele zajedničku kupaonicu, dok jedna soba ima vlastitu kupaonicu za maksimalnu privatnost. Tu je i praktični vešeraj koji olakšava svakodnevne obaveze.

Okućnica vile prostire se na 400m2 i nudi prekrasan vanjski prostor za opuštanje i druženje. Tu je natkriveni parking za dva automobila, koji će osigurati vaše vozilo od vremenskih uvjeta. Uživajte u tirkiznom bazenu i okruženju uređenom zelenilom.

Ova vila je opremljena vrhunskim sustavima i materijalima, uključujući aluminijsku stolariju s automatskim podizačima roleta, podno grijanje u svim prostorijama i moderni sustav grijanja i hlađenja. Izolacija fasade jamči energetsku učinkovitost i udobnost.

Šifra objekta: K-670

Energetska klasa: A+

Kontakt: Andrej Del Treppo, [email protected], +385 98 946 8603

**Zainteresirani kupci mogu dobiti potrebne informacije o oglašenoj nekretnini i razgledati istu putem naših agenata isključivo uz prethodno potpisivanje ugovora o posredovanju o prometu nekretnina.

***Naiđete li na ovu nekretninu putem online oglasnika po nižoj cijeni od naše, ista vrijedi i za neelcon.hr

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga