Ovaj oglas je istekao!

Investicijska prilika za turizam: Nekretnina s pogledom na more

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Donja Banda, Orebić, Dubrovačko-neretvanska

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 60 puta
Šifra oglasa: 5809199

Cijena:
600.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 2.441,00 m²

Opširnije o oglasu

Investicijska prilika za turizam: Nekretnina s pogledom na more

Kuća 120 m2, apartman 40 m2, garaža 23 m2 na parceli od 2.441 m2, Postup pored Orebića

U slikovitom mjestu Postup pored Orebića smjestila se renovirana kuća površine 120 m2, nalazeći se na prostranoj parceli od 2.441 m2.

Kuća se proteže na 3 etaže i sastoji se od kuhinje s blagovaonicom, dnevnog boravka, 2 udobne spavaće sobe te moderno opremljenog toaleta. Svaka soba je opremljena klima uređajem, pružajući ugodnu atmosferu u svakom kutku.
Sve prostorije kuće uživaju u prekrasnom pogledu na more, posebice s prostrane terase ispred kuće. Dodatno, dio terase s bioklimatskom pergolom pruža ugodnu hladovinu i zaštitu od sunca.

Osim kuće, tu je i zaseban apartman od cca 40 m2 s jednom spavaćom sobom, kuhinjom, dnevnim boravkom i toaletom, opremljen klima uređajem i malom terasom s pogledom na more.

Plaža Ovrata udaljena je samo 5 minuta hoda, čineći ovo savršenim mjestom za ljubitelje mora i sunca. Orebić je udaljen 5 kilometara, pružajući priliku za istraživanje raznolikih plaža duž obale.

Ova nekretnina posjeduje i prostranu garažu od 23 m2, uz dodatno parking mjesto na parceli.
Na parceli se nalazi i vanjski toalet sa praonicom rublja (opremljen sušilicom, perilicom, postoljem za glačanje itd.) od cca. 10m2.
Svi objekti su prošle godine u potpunosti renovirani i kompletno namješteni do najsitnijeg detalja.

Ova nekretnina predstavlja izvrsnu investiciju za različite profila kupaca.
Obitelji: Prostrane sobe, moderno opremljene kuhinje, vanjski dio za odmor i uživanje čine ovo idealnim domom za obitelji koje traže mirno mjesto blizu mora. Mogućnost boravka više članova obitelji.
Turistički najam: Blizina plaže Ovrata, Orebića i drugih obalnih destinacija čini ovu nekretninu privlačnom za turistički najam. Turistički potencijal i samih objekata zbog svoje uređenosti.
Ljubitelji vina i prirode: Postup je poznato vinorodno područje s prekrasnim krajolicima. Ova kuća može privući ljubitelje vina koji traže idiličan dom u blizini vinograda i obale.
Investitori: Sveobuhvatna renovacija, moderni sadržaji i predivan pogled čine ovu nekretninu atraktivnom za investitore koji traže stabilnu imovinu s potencijalom za rast vrijednosti.

Postup je poznato hrvatsko vinorodno područje na ulazu u Orebić, ali i vrhunsko vino od plavca malog, autohtone sorte iz postupskih vinograda. Postup je i pitoreskno naselje s prekrasnim plažama, uvalama i grebenima. Sve u krugu desetak kilometara. Kristalno čisto more, moćno crno vino bogatog okusa na zrelo grožđe i raštrkani kameni zaseoci.