Impresivna vila sa panoramskim pogledom na more!

Casa De Mar Nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Crikvenica, Primorsko-goranska

Telefon  098/973-6012, 051/633-700

Oglas je aktivan od 28.02.2024.
Oglas pregledan: 630 puta
Šifra oglasa: 5761101

Cijena:
1.440.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 345,00 m²
Broj soba: 5
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2023
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 722,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 4
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Garaža
  • Garaža

Opširnije o oglasu

Impresivna vila smještena u Crikvenici, s jedinstvenim panoramskim pogledom na more koji će vas očarati čim zakoračite unutra.
Ova nekretnina sastoji se od tri razine - suterena, prizemlja i kata - svaka pružajući svoj jedinstveni sklad prostora i funkcionalnosti.

U suterenu ćete pronaći garažu, kotlovnicu, toalet, saunu te prostor koji je osmišljen kao mjesto za opuštanje i zabavu, uključujući teretanu i igraonicu.
Prizemlje nudi vešeraj, kupaonicu, prostranu kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak s velikim staklenim stijenama koje pružaju neometan pogled na more.

Unutarnjim stubište vodi na prvi kat gdje se nalaze četiri spavaće sobe. Master spavaća soba ističe se velikom kupaonicom, walk-in ormarom i balkonom s kojeg možete uživati u predivnom pogledu na okolinu. Tu je još jedna spavaća soba s vlastitom kupaonicom, dok preostale dvije sobe dijele jednu zajedničku kupaonicu.

Suteren, prizemlje i prvi kat vile opremljeni su podnim grijanjem s mogućnošću wifi kontrole, pružajući vam udobnost i kontrolu temperature.

Kuća je opremljena vrhunskom Schuco stolarijom, komarnicima na svim prozorima na prvom katu, električnim roletama Roltek Hero (s mogućnošću wifi kontrole), te kompletnim klimatizacijskim sustavom. Unutarnja vrata su bez vidljivog štoka, a kanalni Daikin klima uređaji osiguravaju optimalnu temperaturu u svakom kutku.

Prostrana okućnica nudi vrt, četiri parkina mjesta, terasu i bazen s sunčalištem, pružajući vam savršeni spoj privatnosti i luksuza.

Vila se nalazi na mirnoj lokaciji, pružajući dodatnu privatnost i mir, bez buke od prometa.

SAŽETAK:
-stambena površina 345 m2
-okućnica 722 m2
-4 spavaće sobe
-4 kupaonice
-4 parkirna mjesta
-bazen
-novogradnja


Crikvenica je najveći grad na istoimenoj rivijeri. Mjesto je blizu raznih prometnih točaka i zračne luke, tako da je lako doći do njega.
Posebnosti Crikvenice, osim položaja, su: prekrasne plaže, ljubazni ljudi, mogućnosti izleta, gastronomija, sportske aktivnosti, znamenitosti, spomenici i bogata kulturna ponuda.
Posljednja spomenuta kultura posebice je posebna jer se u njoj tijekom ljetnih mjeseci održavaju brojni koncerti, izložbe i predstave.
Selce i Dramalj, iako znatno manji, po ljepoti nimalo ne zaostaju Crikvenici. Tamo ćete također pronaći dobar izbor aktivnosti za slobodno vrijeme i prekrasne male plaže na kojima možete uživati ​​u suncu i moru.

ID KOD AGENCIJE: HA1202

CASA DE MAR NEKRETNINE d.o.o.
Mob: +385 98 973 6012
Tel: +385 51 633 700
E-mail: [email protected]
www.casademar.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga