IMANJE SA DVIJE KAMENE KUĆE ZA TURISTIČKU INVESTICIJU

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Baderna, Poreč, Istarska

Telefon  091/572-3281

Oglas je aktivan od 28.03.2024.
Oglas pregledan: 124 puta
Šifra oglasa: 5808271

Cijena:
319.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 330,00 m²
Broj soba: 2
Godina izgradnje: 1937
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 1.069,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 4
Dozvole
  • vlasnički list
Dodatno
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Porečje grad na zapadu Hrvatske smješten na zapadnoj obali poluotoka Istre. Zbog svog izvanrednog geografskog položaja, danas je jedan od najjačih turističkih centara u Hrvatskoj. Grad prelijepih kulturno-povijesnih spomenika, primjerne hortikulturne uređenosti i čistoće, svakovrsnog smještaja i bogate ugostiteljsko-turističke ponude, posebno sportsko-rekreacijske, najčešća je meta europskih turističkih putnika u Hrvatsku. Badernaje naselje u sastavu Grada Poreča.

Upravo u manjem mjestu u Baderni prodajemo imanje sa dvije stare autohtone kuće. Kuće se nalaze na mirnom mjestu okruženom zelenilom i nedaleko od potrebnih sadržaja sa dvorištem koje je sa vrtom i voćnjakom te dvije šterne ograđeno zidom. Kuću čine tri etaže: prizemlje, prvi kat i visoko potkrovlje i sastoji se od kuhinje, dnevnog boravka, kupaonice i dvije spavaće sobe. Nasuprot kuće nalazi se kamena gospodarska zgrada na dvije etaže, prizemlje i visoko potkrovlje.Kuće već imaju svu potrebnu infrastrukturu spojenu ;struja, voda što značajno olakšava adaptaciju.

Ova nekretnina predstavlja veoma zanimljivu nekretninu na veoma mirnoj lokaciji koja budućem vlasniku pruža mogućnost adaptacije na način na koji želi za potrebe obiteljskog života te sukladno želji nudi mogućnost bavljenja ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja iste te bržem povratu uloženih sredstava.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:

+385915723281
[email protected]
KARMEN CETINA
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga