GRIŽANE, prekrasna vila u zaleđu Crikvenice

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Grižane-Belgrad, Vinodolska Općina, Primorsko-goranska

Telefon  095/849-7660, 051/858-544

Oglas je aktivan od 01.11.2023.
Oglas pregledan: 1452 puta
Šifra oglasa: 5502402

Cijena:
750.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: dvojna
Broj etaža: prizemnica
Stambena površina: 110,00 m²
Broj soba: 5
Energetski certifikat: A+
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 301,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 3
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola

Opširnije o oglasu

U Crikveničkom zaleđu nalazi se jedinstvena urbana vila koja predstavlja pravu oazu luksuza i modernog stila. Vila se prostire na udaljenosti manjoj od 5 km od Crikvenice i njenih prekrasnih plaža, što je idealno za one koji traže kombinaciju mirnog okoliša i blizine obale.

Ova moderna građevina odlikuje se elegantnim dizajnom s jednostavnim linijama i velikim staklenim prozorima koji pružaju prekrasan pogled na okolicu. Eksterijer i interijer vile su pažljivo dizajnirani i sigurno će oduševiti i najzahtjevnije kupce.

Vila se sastoji od prostranog dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom površine oko 48 četvornih metara te jedne spavaće sobe i kupaonice u prizemlju. Iz dnevnog boravka, postoji izlaz na prekrasan bazen s uređenim okolišem, što omogućuje uživanje u vanjskom prostoru.

Na katu vile nalaze se tri prostrane i luksuzno opremljene spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom. Dvije od tih soba imaju balkon, dok je jedna soba posebno izvučena iz gabarita vile, pružajući tako jedinstven pogled na more i okolicu.

Osim toga, stan ima i ostavu površine 6 četvornih metara i tri parkirna mjesta, što je izuzetno pogodno za vlasnike ili goste vile.

Vila je trenutno u funkciji turističkog najma i donosi značajan godišnji prihod, što je dodatan bonus za potencijalne kupce.

Što se tiče karakteristika građevine, fasada je izrađena od 15 cm stiropora sa završnim dijelom grundputz debljine 1,5 mm i završnim nano premazom. Grijanje se osigurava putem inverter klima uređaja i podnog grijanja na pelet kamin. Građena je čvrstim opekom Porotherm Wienerberger. Također, vila je opremljena video sustavom i alarmnim sustavom te ima aluminijski stolariju tipa Feal 65 s termoprekidom. Stakla su Stopsol, što omogućuje kontrolu svjetlosti i topline.

Ova nekretnina u Crikveničkom zaleđu nudi izvanredan spoj elegancije, moderne te funkcionalnosti i udobnosti, što je zaista iznimno i poželjno ulaganje.

Za sve dodatne informacije i dogovor oko razgleda nazovite agenta !

ID KOD AGENCIJE: 1779

Koraljka Barbir
Agent s licencom
Mob: +385 95 8497 660
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga