Galižana, kuća u centru mjesta

Estate Istra (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Galižana, Vodnjan, Istarska

Telefon  091/221-9218

Oglas je aktivan od 10.04.2024.
Oglas pregledan: 160 puta
Šifra oglasa: 5824939

Cijena:
140.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: kamena kuća
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 150,00 m²
Broj soba: 8 i više
Godina izgradnje: 1940
Više o nekretnini
Stanje nekretnine
  • potrebna adaptacija
Površina okućnice
  • 70,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list

Opširnije o oglasu

Galižana kuća u centru mjesta
Ovaj objekt se sastoji od prizemlja, 1.kata i 2. kata . Potrebna je adaptacija iako je useljiva. Ima zaseban ulazu malo dvorište, parking je ispred kuće ,koriste ga stanari samo par kuća. U prizemlju se nalaze 4 prostorije koje nisu uređene, ujedno je izlaz iza kuće gdje se nalazi bunar (Istarska šterna), kupaona.
Na prvom katu su: kuhinja s blagovaonom, dnevni boravak, 1 spavaća soba.2.kat se sastoji od: kuhinje s blagovaonom, dnevnim boravkom, 1 spavaćom sobom. Na prvi i drugi kat vode vanjske stepenice. Krov je napravljen pred 15 godina. grijanje je na kruta gorila i svaka etažea ima klima uređaj.
Galižana datira još iz prapovijesnog razdoblja, za vrijeme Rimljana bila je centar Pulskog kolonijalnog agera gdje su se ukrštale rimske ceste.dekumanova i cardo maxsimum. U razdoblju feudalizma, već od 9. stoljeća biva pod upravom Pulskih biskupa koji su posjedovali zemljišta i prava ubiranja desetine.
Kuća može biti za obiteljski život a može se napraviti tri apartmana tko se želi baviti turizmom.Tražite li ovakvu netretninu , javite nam se!

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga