Ovaj oglas je istekao!

Fužine, luksuzna kuća za odmor 125 m2, finska sauna, jacuzzi

AGATHIAS d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Fužine, Primorsko-goranska

Telefon  091/411-2000

Oglas pregledan: 1028 puta
Šifra oglasa: 5149618

Cijena:
420.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća kuća
Broj etaža: više katnica
Stambena površina: 125,00 m²
Broj soba: 4
Godina izgradnje: 2018
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 600,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
Dodatno
Garaža
  • parkirno mjesto
Oprema nekretnine
  • telefon

Opširnije o oglasu

Fužine, luksuzna kuća za odmor 125 m2, finska sauna, jacuzzi
Prodaje se luksuzna kuća za odmor površine 125 m2. Kuća se sastoji od dvije etaže: prizemlja i potkrovlja. U prizemlju se nalaze tri nenatkrivene terase od kojih jedna ima vanjski jacuzzi. Nadalje tu su dnevni boravak, kuhinja i blagovaona, spavaća soba, finska sauna i tuš, wc, kupaonica, hodnik, stubište, dva spremišta te kotlovnica. Potkrovlje kuće se sastoji od dvije spavaće sobe, kupaonice, balkona, hodnika i stubišta. U kući je postavljeno podno grijanje. Ugođaj tijekom zimskih mjeseci nadopunjuje kamin u dnevnom boravku a roštilj na terasi idealan je za druženja na otvorenom tijekom ljetnih mjeseci. Uz kuću se nalaze tri parkirna mjesta te jedno garažno. Sva stolarija u kući je rađena po mjeri. Kuća je građena od cigle no ima drvene obloge od skupocjenog ariša. Prilazni dio kuće je obložen praktičnim repen kamenom. Nekretnina se prodaje kompletno namještena.U kući se nalaze tri bračna kreveta s dva dodatna ležaja, perilica i sušilica rublja. Uz terasu je postavljena kućica na drvetu te stol za stolni tenis za rekreaciju. Video nadzor i grijanje su regulirani putem mobilnog uređaja. Objekt je zaštićen alarmnim sustavom a vanjska rasvjeta ima timer.
Iz kuće se prostire prekrasan panoramski pogled na obližnje jezero Bajer. Obližnja jezera budućem vlasniku će pružiti užitak u vožnji čamcem i ribolovu a bogata okolna priroda u planinarenju, biciklizmu, lovu ili jednostavno miru i svježem zraku. Od ove nekretnine je potrebno oko 30 minuta vožnje do Opatije, Rijeke, Crikvenice ili skijališta Platak. Do Zagreba je potrebno oko sat vremena.
Ova nekretnina je idealna investicija za osobu koja traži kuću za odmor u prekrasnoj prirodi ili ima ambiciju turističkog iznajmljivanja. Također ona može biti prekrasan dom za ljude u mirovini ili profesionalce koji rade na daljinu ili u Primorsko-goranskoj Županiji.