Fužine, Lič | Prekrasna Kuća s jacuzzi-em, 125m2, dvije spav

RCN Grupa d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Lič, Fužine, Primorsko-goranska

Telefon  091/641-7009, 01/6701-704

Oglas je aktivan od 08.05.2024.
Oglas pregledan: 120 puta
Šifra oglasa: 5861726

Cijena:
355.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 125,00 m²
Broj soba: 4
Godina izgradnje: 2003
Energetski certifikat: A+
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 241,00 m²
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola
Dodatno
Garaža
  • Garaža
  • Natkriveno parkirno mjesto
Oprema nekretnine
  • Kabelska televizija
  • Satelitska televizija
  • ISDN
  • ADSL

Opširnije o oglasu

U stoljetnim šumama bukve i jele Gorskog kotara u šarmantnom mjestu Lič, udaljenom na svega nekoliko minuta od centra Fužine, smjestila se prekrasna autohtona kuća s očaravajućim pogledom na dolinu i okolna brda prekrivena snijegom.

Sama kuća građena je 2003.g., kompletno adaptirana 2018.g. s energetskim certifikatom A+, trenutno posjeduje kategoriju 3* i iznajmljuje se u dnevnom najmu. Vlasnici su pazili na svaki detalj ove ukusno uređene ljepotice, te su savršeno pogodili spoj autohtonog i modernog stila. Besprijekorno održavana, kuća je u izvrsnom stanju, bez potrebe za ikakvim ulaganjima u nadolazećim godinama. Prodaje se kompletno namještena, te posjeduje sve što je potrebno za kvalitetan boravak.

Sastoji se od prizemlja i kata, garaže, konobe, nekoliko velikih i lijepih terasa, jacuzzija s tušem, te posebnim skrivenim mjestom za nezaboravni pogled na dolinu. Moderna i kvalitetna pvc stolarija s velikim staklenim stijenama osigurava obilje prirodnog svijetla tokom dana i nezaboravne zvijezdane noći.

Prizemlje - velika odvojena glavna/ljetna kuhinja s odvojenim tehničkim prostorom, prekrasna \"open space\" dnevna soba s kaminom i malom kuhinjom, kupaonom i prekrasnom terasom.
Kat - hrastovim drvenim stepenicama penjemo se na kat gdje se nalaze dvije spavaće sobe s ormarima od kojih master spavaća ima zasebni balkon.
Konoba i jacuzzi - pored kuće nalazi se prekrasna konoba potpuno opremljena za uživanje tokom cijele godine. Velika staklena stijena kompletno se otvara te pruža laku komunikaciju hrane/pića s jacuzzi terasom i gostima. Jacuzzi je grijan te spreman za upotrebu tokom cijele godine. Pored se nalazi prostor za ležaljke i tuš.

Kuća je građena od kvalitetnih armiranobetonskih temelja, odlične toplinske izolacije (A+) s centralno etažnim sustavom grijanja putem peleta i kamina na drva (po želji), koje je moguće regulirati putem mobitela.

Vlasništvo uredno, mogućnost kupnje kreditom. Nudimo besplatnu pomoć oko dobivanja kredita za naše kupce.

POSEBNA POGODNOST: Isprobajte kuću prije kupnje!!
Više detalja usmeno.




ID KOD AGENCIJE: 300431068-108

Danilo Singer
Prodajni predstavnik
Mob: +385 91 641 7009
Tel: +385 1 670 1704
E-mail: [email protected]
remax-centarnekretnina.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga