Fažana-stambeno-poslovna kuća s pogledom na more

Estate Istra (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Fažana, Istarska

Telefon  091/221-9218

Oglas je aktivan od 08.03.2024.
Oglas pregledan: 176 puta
Šifra oglasa: 5779322

Cijena:
1.350.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: poslovno-stambena zgrada
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 600,00 m²
Broj soba: 8 i više
Godina izgradnje: 2011
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 1.003,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
  • građevinska dozvola
Dodatno
Garaža
  • parkirno mjesto

Opširnije o oglasu

Fažana stambeno poslovna zgrada s pogledom na more
Ova nekretnina sastoji se od dva povezana objekta. Jedan objekt je poslovne namjene a drugi stambene namjene.Poslovni dio se sastoji od kompletno opremljene pizzerie/restoran sa vanjskim grilom, krušnom peći, sanitarnim čvorom za goste i osoblje , sve u prizemlju. Dok na katu su 3 opremljene sobe i svaka ima kupaonu i terasu. Ujedno ispred objekta je velika uređena terasa i parking.Stambeni dio se sastoji od dve veća apartmana u prizemlju i tri manja na katu. Apartmani u prizemlju svaki se sastoji od kuhinje s blagavaonom i dnevnim boravkom, dvije spavaće sobe, balkonom. Na katu svaki apartman ima kuhinju i dnevni boravak, jednu spavaću sobu, kupaonu i balkon s prekrasnim pogledom na more.Na parceli ima još nekoliko objekata koji služe kao ljetna kuhinja, drvarnica, ostava, vinski podrum.Grijanje je na klimu i plin.
Nije potrebno ništa ulagati. Nekretnina je čista , bez tereta.Nekretnina je u blizini centra i mora, trgovina, restorana, škole i svega onoga što je neophodno za gradski urbani život.
Odlična lokacija i objekt za onoga tko se želi baviti turističko- ugostiteljskom djelatnošću. Tražite li možda ovako nešto, mi vam to možemo pokazati.Nazovite nas!

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga