Fažana, prostrana vila blizu mora sa 3 stana, pomoćni objekt, bazen

INVESTA d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Fažana, Istarska

Telefon  052/330-033, 091/506-0500

Oglas je aktivan od 11.01.2024.
Oglas pregledan: 315 puta
Šifra oglasa: 5602646

Cijena:
1.348.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: vila
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 385,00 m²
Broj soba: 8 i više
Godina izgradnje: 2015
Energetski certifikat: A
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 746,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
  • građevinska dozvola

Opširnije o oglasu

Ova prostrana vila predstavlja iznimnu priliku za kupnju na atraktivnoj lokaciji u Fažani, poznatoj po prekrasnim plažama i blizini prirodnih ljepota Brijunskog otočja.
Smještena na parceli od 746 m², ova vila nudi ukupnu netto površinu od 355 m2 kroz tri neovisne stambene jedinice, što je čini idealnom za veliku obitelj ili kao investiciju u turistički najam.
 
Objekt se sastoji od:
STAN 1 (Prizemlje): Površine 132 m², uključujući hodnik, dvije sobe, kupaonicu, kuhinju, blagovaonicu, terasu i dnevni boravak s izlazom na ulaznu terasu, ostave i stubište.
STAN 2 (Prvi kat): Površine 111m², sadrži hodnik, tri sobe, kupaonicu, tuš/wc, prostranu kuhinju s dnevnim boravkom, dvije terase i stubište.
STAN 3 (Drugi kat): Površine 112 m² nudi hodnik, tri sobe, dvije kupaonice, kuhinju s dnevnim boravkom, dvije terase i stubište.
 
Sve stambene jedinice su potpuno namještene i spremne za useljenje, svaka s posebnim ulazom, što osigurava privatnost stanovanja. Sa prvog i drugog kata pruža se predivan pogled na more. Vila posjeduje rješenje o kategorizaciji što ju čini spremnom za iznajmljivanje turistima.
 
Na parceli se nalazi i pomoćna zgrada površine 30 m², idealna za uredsko poslovanje, dodatni studio apartman ili za potrebe smještaja osoblja. Bazen površine 34 m², u sklopu vile, nudi privatnost i luksuz stanarima i gostima. Na parceli se nalazi parking prostor za smještaj šest automobila.
 
Vila je izgrađena 2015. godine s energetskim certifikatom klase A. Ova vila pruža visoku energetsku učinkovitost zahvaljujući klima uređajima, izolaciji i kvalitetnoj PVC stolariji. Vila je spojena na kanalizaciju.
 
Nalazi se u mirnom okruženju blizu svih potrebnih sadržaja kao što su trgovine, škola, vrtić, a istovremeno pruža blizinu mora i prirodnih ljepota, čineći je savršenom za one koji traže udoban i ispunjen život.
 
Vilu prodaje pravna osoba i prodaje se po cijeni od 1.348.000 EUR. Navedena prodajna cijena odnosi se isključivo ako se nekretnine kupuju zajedno sa tvrtkom. U slučaju kupnje samo nekretnine bez tvrtke prodajna cijena iznosi 1.685.000 EUR.
 
Za više informacija i razgledavanje, slobodno nas kontaktirajte.
 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga