Fažana - 350 m od plaže - prizemnica sa 4 apartmana

INVESTA d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Fažana, Istarska (Pogledaj na karti)

Telefon  052/330-033, 091/506-0500

Oglas je aktivan od 31.03.2021.
Oglas pregledan: 1424 puta
Šifra oglasa: 4629482

Cijena:
660.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća kuća
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 145,00 m²
Broj soba: 4
Godina izgradnje: 2018
Energetski certifikat: A
Ulica: Perojska cesta
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 408,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
Dodatno
Garaža
  • parkirno mjesto
Oprema nekretnine
  • telefon

Opširnije o oglasu

Prodaje se prizemna apartmanska kuća u Fažani, na odličnoj lokaciji, samo 350 m udaljena od prekrasnih prostranih fažanskih plaža. Do plaže vodi šumski puteljak. 

Kuća je rekonstruirana, u potpunosti adaptirana, namještena i opremljena u proljeće 2018. od kada služi za najam u turizmu. Kategorizirana je sa 3 i 4 zvjezdice. Sastoji se od 4 studio apartmana svaki sa svojom terasom, zasebne prostorije u funkciji vešeraja, zasebne prostorije sa kuhinjom i toaletom i zasebne prostorije u funkciji ostave. Sve jedinice nalaze se u prizemlju. 

Kuća ima ravni krov te postoji mogućnost gradnje kata, za koji su provedene i isplanirane sve instalacije (struja, voda, kanalizacija) te je izrađena nova međukatna konstrukcija sa svom potrebnom izolacijom.

Postavljena je nova izolacija na podove, napravljene su nove elektroinstalacije i nove vodoinstalacije, te odvod kanalizacije. Ugrađeni su novi PVC prozori i vrata. Napravljena je nova demit fasada 10-15 cm. Kuća A+ razred energetskog certifikata. 

Dvorište je ograđeno te postoje 3 kapije od kojih je jedna kapija za ulaz vozila na daljinsko upravljanje. U dvorištu su obilježena 4 parkirna mjesta. Pristup kući je sa javne prometnice. 

 
Posao izjamljivanja je u potpunosti uhodan, sa kupnjom kuće se dobiva kompletan brend apartmana i računi na oglašivačkim portalim zajedno sa recenzijama.
 


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga