EKSKLUZIVNO PRAVO POSREDOVANJA - ATRAKTIVNA LOKACIJA - PETRČANE - P...

ALPE ADRIA CONSULTING d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Petrčane, Zadar - Okolica, Zadarska (Pogledaj na karti)

Telefon  099/438-7070

Oglas je aktivan od 11.12.2023.
Oglas pregledan: 484 puta
Šifra oglasa: 5559687

Cijena:
570.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 163,00 m²
Broj soba: 8 i više
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 292,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 5
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
  • građevinska dozvola
Dodatno
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

EKSKLUZIVNO PRAVO POSREDOVANJA - ATRAKTIVNA LOKACIJA - PETRČANE - PUNTA RADMAN Na lijepoj i mirnoj lokaciji na samom početku Punte Radman u turističkom djelu naselja Petrčane, na 90 m od prekrasne plaže u sjeni starih borova, smještena je obiteljska kuća katnica (Po+P+1) sa tri stambene jedinice.
Sama mikro lokacija također je povoljna jer je udaljenost do samog centra naselja oko 450 m, također u neposrednoj blizini su i druge poznate plaže te ugostiteljski objekti. Do grada Zadra je 10 km.
Zgrada je tlocrtne površine 139 m2 sa dvorištem 153 m2 nalazi se na čestici zemlje površine 292 m2. Orijentacija zgrade je JZ/SZ, a pristup je moguć s asfaltirane ulice.
Prizemnica koja je smiještena lijevo u dvorištu u naravi je manji stan u prizemlju površine 40,14 m2 u koji se također ulazi preko većim djelom natkrivene terase, a sastoji se od jedne spavaće sobe, hodnika, dnevnog boravka s blagovaonom i male kuhinje, te kupaonice.
Zgrada katnica sastoji se od dva stana.
Prizemlje zgrade sastoji se od dva stana i malog vanjskog WC-a u prostoru ispod vanjskog stubišta.
Veći stan u prizemlju površine 52,50 m2 u koji se ulazi preko natkrivene terase i malog vanjskog stubišta, a sastoji se od dvije spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonom, te kupaonice.
Na katu je stan površine 60,04 m2 kojem je pristup omogućen vanjskim bočnim stubištem, koje ujedno povezuje stan i veliku nenatkrivenu terasu, a sastoji se od malog natkrivenog ulaza, hodnika, dvije spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonom, kupaonice te prekrasne velike i većim djelom natkrivene terase s koje se pruža lijep pogled prema moru.
Velika nenatkrivena terasa površine 46,18 m2 nije završena u smislu predviđene namjene, kao prostor planiran za opuštanje uz vanjsku grill kuhinju sa drvenom pergolom kao sjenilom čitavog prostora. Postoji mogućnost i ugradnje jacuzzija.
U podrumu zgrade je mala konoba površine 9,36 m2 koja je povezana s vanjskim stubištem.
Stanovi su potpuno opremljeni za boravak, podovi su izvedeni od kvalitetne keramike, u sobama je pod laminat, sva vanjska stolarija je od PVC profila, grijanje i hlađenje riješeno je klima uređajima.
Dvorište je većim djelom popločano betonskim pločama, ograđeno je niskim kamenim zidom i kliznim vratima od kovanog željeza koja omogućuju pristup vozilima na pet predviđenih parkirališnih mjesta.
Kuća je priključena na gradsku elektro mrežu i vodovodnu mrežu. Odvodnja je riješena preko vlastite velike septičke jame.
Zgrada ima pravomoćno rješenje o izvedenom stanju.
Apartmani su opremljeni za najam turistima i godinama imaju stalne goste.

Šifra objekta: iro-30

Kontakt: Ninoslava Dumbović, [email protected], +385 99 438 7070


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga