EKSKLUZIVNO KUĆA SA PREKRASNIM POGLEDOM NA VINKURANSKI ZALJEV

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Banjole, Medulin, Istarska

Telefon  098/323-390

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 176 puta
Šifra oglasa: 5796625

Cijena:
419.999 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: dvojna
Stambena površina: 155,00 m²
Broj soba: 5
Godina izgradnje: 2001
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 109,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 4
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
Dodatno
Grijanje
  • Centralno grijanje
  • Klimatizacija
  • Peć na lož ulje
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Na samom jugu Istarskog poluotoka smješten je jedan mali starorimski gradić zvan Pula. Pula je bogata svojom baštinom i starim Rimskim infrastrukturama i ostavštinama koje joj daju poseban ugođaj pri uživanju u ovom predivnom gradu koji postepeno u zadnjih desetak godina postaje jedna od vodećih turističkih destinacija u Hrvatskoj.

Nedaleko od grada Pule u Banjolama, sastavnom djelu Općine Medulin, prodaje sekuća sa 3 stambene jedinice, prekrasnom okućnicom i vrtom.Ukupna stambena površina same kuće je 70 m2 uz šupu koja ima 9 m2, okućnicom od 109 m2 te vrtom koji ima 82 m2. Kuća se nalazi nedaleko od samog centra Banjola te je udaljena od mora svega 650 m.

U prizemlju kuće sa prednje strane nalaze se dva zasebna ulaza u dvije identične jedinice koje se sastoje od spavaće sobe, kupatila, dnevnog boravka sa kuhinjom te hodnikom. U samome dvorištu ispred ulaza u spomenute stambene jedinice nalazi se prostran poplačani prostor za uživanje ispred samih jedinica uz dodatnu nadstrešnicu ispod koje ima prostora za druženje uz napravljen kamin za roštiljanje. Vanjskim stepenicama dolazimo na prvi kat do ulaza u treću stambenu jedinicu te terasu sa koje se pruža prekrasan pogled na Vinkuranski zaljev. Ovaj apartman od 70 m2 sastoji se od hodnika, 3 prostrane spavaće sobe, 2 lijepa kupatila te funkcionalnom kuhinjom sa velikim blagavaonim stolom.

Ispod spomenutih stepenica koje vode na prvi kat nalazi se također jedan manji prostor okvirne veličine od 4 m2 za odlaganje stvari ili pak postoji mogućnost stavljanja perilice za rublje s obzirom na postojeći priključak za vodu.. Uz kuću dolazi se do stražnjeg dijela namijenjenog za 2 parking mjesta te šupe od 9 m2 u kojoj je postavljeno i centralno grijanje cijele kuće na lož ulje. Iz spomenute šupe može se izaći u prostrani vrt od 82 m2 koji pripada kući te postoji mogućnost sadnje raznolikog voća i povrća.

Uzevši u obzir uživanja u nezaboravnom pogledu, lokaciju kao i mogućnosti, ista predstavlja veoma atraktivnu nekretninu koja pruža budućem kupcu mogućnost uživanja u istoj u smislu obiteljskog života zbog blizine svih popratnih sadržaja za život kao i predivnih plaža, te sukladno želji istog nudi mogućnost bavljenja ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja iste, te bržem povratu uloženih sredstava.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+38598323390
[email protected]
Masimo Prodan
Asistent u posredovanju

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga