EKSKLUZIVNO DVIJE KUĆE NEDALEKO OD PULE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Šikići, Pula, Istarska

Telefon  091/590-1780

Oglas je aktivan od 18.04.2024.
Oglas pregledan: 237 puta
Šifra oglasa: 5838145

Cijena:
310.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 155,00 m²
Broj soba: 3
Godina izgradnje: 2014
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 517,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 3
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Dodatno
Grijanje
  • Peć na drva

Opširnije o oglasu

Pula je povijesni biser smješten na zapadnoj obali istarskog poluotoka u Hrvatskoj. Jedna od najpoznatijih atrakcija grada je Pulska Arena, dobro očuvani rimski amfiteatar koji je jedan od najvećih i najbolje očuvanih u svijetu.

Nedaleko od Pule nalazi se ova samostojeća kuća. Sveukupna stambena površina iznosi 155m2 koja se prostire na 2 etaže (prizemlje, 1. kat, druga kuća). U prizemlju kuće nalazi potpuno opremljeni stambeni prostor od 70m2. Prostor se sastoji oddnevnog boravka, kuhinje, kupaone i dvije spavaće sobe. Uputimo li se vanjskim stepenicama na 1. kat tamo se nalazi stambeni prostor od 70m2 koji je trenutno u fazi adaptacije. Odmah do nalazi se druga kuća koja se sastoji od spavaće sobe, dnevnog boravka i kupaone. Prostorije trenutno služe kao ostava no moguća je adaptacija u stambeni prostor. Prostorije se griju pomoću peći na drva. Kuća ima PVC stolariju bijele boje s time da je na fasadu postavljena termoizolacija stoga je izolacija odlična.U dvorištu se nalaze 3 parkirna mjesta.

Ova nekretnina predstavlja izvrstan investicijski potencijal. Zbog svoje velike stambene površine i odvojenog objekta pruža širok sprektar mogućnosti. Prednost nekretnine je i lokacija koja se nalazi na 5 minuta vožnje do Pule s time da se sama nekretnina nalazi na mirnoj lokaciji u slabo naseljenom susjedstvu.

Kristijan Peruško
Asistent u posredovanju
+385 91 590 1780
[email protected]

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga