EKSKLUZIVNO APARTMANSKA KUĆA SA POGLEDOM NA MORE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Vodnjan, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 15.03.2024.
Oglas pregledan: 196 puta
Šifra oglasa: 5791135

Cijena:
699.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 450,00 m²
Broj soba: 8 i više
Godina izgradnje: 2017
Energetski certifikat: B
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 500,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 7+
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola
Dodatno
Grijanje
  • Klimatizacija
  • Peć na drva

Opširnije o oglasu

Nedaleko od predivne Jugozapadne obale poluotoka Istre smješten je grad Vodnjan, grad koje je bogat svojom povijesnom baštinom, kulturom, te predivno je lociran sa prelijepom starogradskom jezgrom. Starogradska jezgra i većina osnovnih potrebnih sadržaja u Vodnjanu smješteni su na prelijepom brdašcu koji pruža prelijepi pogled na more i Brijunsko otočje.

Upravo u Vodnjanu, nedaleko od centra, a na odličnoj lokaciji nalazi se ova prostrana apartmanska kuća sa sveukupno 4 stana i pomoćnim prostorjima površine 450 m2. Prostire se na 3 etaže, dok je okućnica oko 500 m2. U prizemlju se nalazi prostrana prostorija cca 40 m2 trenutne namjene prostorije za pranje i peglanje rublja, dok se pored nalazi konoba opremljena sa peći na drva i kuhinjskim dijelom, a u nastavku se nalazi stan sa sveukupno dvije spavaće sobe i kupaonicom.
Unutarnje stepenice obložene dalamtinskim kamenom dovode do prvog kata i prostranog stana u roh bau fazi površine cca 120 m2 sa postavljenom PVC stolarijom i mogu se smjestiti 3 do 4 spavaće sobe, dvije do tri kupaonice, dnevni boravak sa prostorom za ručavanje i kuhinjom i postojeća prostrana terasa.
Na drugome katu se nalaze dva stana. Prvi stan je površine cca 78 m2 i dvoetažni je u potpunosti sređen i trenutno je u namjeni turističkog iznajmljivanja.unutar njega smjestio se otvoreni prostor kojeg čini dnevni boravak, visokokvalitetna kuhinja, prostor za ručavanje sa kojeg se izlazi na terasu, a sa koje se pruža predivan pogled na Brijunsko otočje i more, kupaonica i spavaća soba. Stepenicama hrastovog drveta dolazi se do galerije u kojoj se nalazi još jedna spavaća soba i kupaonica. Duž cijele galerije je stajna visina. Sistem grijanja i hlađenja je putem tri jedinice klima uređaja (svaka spavaća soba sa svojom klimom i jedna jedinica se nalazi u dnevnom boravku). Tokom opremanja nekretnine pazilo se na svaki detalj te je luster u dnevnom boravku sa bluetooth zvučnikom i podešavanjem različitih boja svjetla, PVC stolarija dvoslojnog stakla sa 7 plinskih komora sa ALU roletama i dodatnom izolacijom.
Drugi stan na drugome katustan je površine 92,51 m2 i nenamješten je. Unutar njega nalaze se dnevni boravak, kuhinja, prostor za ručavanje sa kojeg se izlazi na terasu, a sa koje se pruža predivan pogled na Brijunsko otočje, kupaonica i dvije spavaće sobe. Stepenicama od hrastovog drveta dolazi se do galerije u kojoj se nalazi još jedna spavaća soba i kupaonica. Sistem grijanja i hlađenja je putem četiri jedinice klima uređaja (svaka spavaća soba sa svojom klimom i jedna jedinica se nalazi u dnevnom boravku). Postavljena je PVC stolarija dvoslojnog stakla sa 7 plinskih komora sa ALU roletama i dodatnom izolacijom, kao i keramika. Zgrada je izgrađena visokokvalitetno i posjeduje termofasadu 8 cm. Okućnica je dovoljne površine da zadovolji velik broj parkirnih mjesta, a na njoj se nalaze i postavljena drvena spremišta.

Navedena nekretnina je izuzetno zanimljiva zbog svoje površine, lokacije, fantastičnog pogleda na more, visoke kvalitete i kao takva predstavlja atraktivnu investiciju da li u smislu obiteljskog života ili veliku mogućnost bavljenja ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanjem i brzom povratu uloženih sredstava, kao i kombinirano i jednoga i drugoga.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385981748680
[email protected]
Dean Žunić
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga