EKSKLUZIVNA PONUDA! LUKSUZNA VILA S PANORAMSKIM POGLEDOM NA

Casa De Mar Nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Crikvenica, Primorsko-goranska

Telefon  098/973-6012, 051/633-700

Oglas je aktivan od 27.02.2024.
Oglas pregledan: 192 puta
Šifra oglasa: 5759864

Cijena:
1.279.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: prizemnica
Stambena površina: 282,00 m²
Broj soba: 6
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2022
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 325,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 5
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Bazen
  • Roštilj
Dodatno
Garaža
  • Garaža
  • Natkriveno parkirno mjesto
Oprema nekretnine
  • Alarmni sustav

Opširnije o oglasu

Prekrasna samostojeća vila površine 282,61 m2 nalazi se na odličnoj lokaciji u Crikvenici s prekrasnim panoramskim pogledom na more i Kvarner, samo 600 metara od mora.

Vila predstavlja spoj moderne arhitekture s mediteranskim stilom kojeg karakterizira visoka kvaliteta gradnje te elegantno uređen interijer i eksterijer.

Unutrašnjost vile sastoji se od dvije etaže povezane unutarnjim stepenicama.
Ulaz se nalazi na gornjoj etaži, dok se dvorište nalazi na donjoj etaži.


Na donjoj etaži nalazi se prekrasan otvoreni prostor s kuhinjom, blagovaonicom i dnevnim boravkom. Iza kuhinje nalazi se ostava i toalet. Tu je i radna soba, koja se po potrebi može prenamijeniti kao dodatna spavaća soba.

Donja etaža ima puno prirodnog svjetla zahvaljujući velikim prozorima koji nude pristup dvorištu sa sve tri strane vile.


Na gornjoj etaži nalaze se četiri spavaće sobe, od kojih dvije imaju vlastite kupaonice, jedna zajednička kupaonica i prelijepa natkrivena terasa.

Glavna spavaća soba također ima walk-in garderobu i izlaz na terasu iz spavaće sobe i kupaonice. Glavna kupaonica uključuje veliku kadu iz koje možete uživati u panoramskom pogledu na more.

Interijer je dizajniran u modernom minimalističkom stilu s visokokvalitetnim namještajem. Namještaj je kombinacija dizajnerskih komada i namještaja po mjeri vrsnog stolara. Kuću je u potpunosti uredio dizajner interijera, držeći ravnotežu između funkcionalnosti i dizajna.
Nekretnina se prodaje potpuno namještena, uključujući vrhunsku kuhinju i audio-video uređaje.

Na terasi se nalazi roštilj i prostrani stol za objedovanje na otvorenom. Bazen je grijan, ima spa funkciju, ambijentalno osvjetljenje i vodopad ugrađen na terasu gornjeg kata koji nudi spektakularan doživljaj kupanja.

Prostrana okućnica od 325 m2 sadrži vanjski grijani bazen, sunčalište i natkrivenu terasu koji pružaju prostor za odmor, pripremu hrane i uživanje.
Okućnica ima prekrasnu natkrivenu terasu i veliki bazen. Iz dvorišta se izlazi na dodatni prostor koji sadrži wellness, sanitarni čvor i kotlovnicu.

Vanjski dio vile oplemenjen je hortikulturnim uređenjem, a u vrtu se nalaze autohtone biljke i stabla poput masline, lavande i ružmarina.

Nekretnina je opremljena dizalicom topline Daikin za podno grijanje i kanalsko hlađenje, solarnim panelima za toplu vodu, električnim roletama, kontroliranom rasvjetom, kontrolom načina rada bazena i kontrolom navodnjavanja.

Vila je opremljena sustavom pametne kuće koji omogućuje upravljanje putem mobilnih aplikacija kao i alarmnim i video nadzor sustavom, protuprovalnim kodiranim ulaznim vratima.

Uz tri parkirna mjesta ispred nekretnine, vila posjeduje i duplu garažu opremljenu električnim punjačem za vozila te dva garažna mjesta.

Jedinstvena prilika za osobnu upotrebu, ali i za najam tijekom turističke sezone.

SAŽETAK:
-stambena površina 282 m2
-okućnica 325 m2
-5 spavaćih soba
-5 kupaonica
-bazen
-5 parkirnih mjesta (garaža i natkriveno parkirno mjesto)
-novogradnja


ID KOD AGENCIJE: HA1204

CASA DE MAR NEKRETNINE d.o.o.
Mob: +385 98 973 6012
Tel: +385 51 633 700
E-mail: [email protected]
www.casademar.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga