Ekskluzivna apartmanska kuća prvi red do mora ! 4 apartmana

Queen real estate d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Vir, Zadarska

Telefon  099/399-3763, 095/380-0842

Oglas je aktivan od 25.08.2023.
Oglas pregledan: 810 puta
Šifra oglasa: 5394892

Cijena:
719.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća kuća
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 210,00 m²
Broj soba: 6
Energetski certifikat: U izradi
Više o nekretnini
Dozvole
  • vlasnički list
Dodatno
Garaža
  • parkirno mjesto

Opširnije o oglasu

Prodaje se nekretnina na ekskluzivnoj lokaciji prvi red do mora. Nekretnina je uhodana za turistički najam i prodaje se u potpunosti namještena/ opremljena izuzev osobnih stvari.
Nisu potreba dodatna ulaganja ! Postavljena hidroizolacija na fasadi i terasama, PVC stolarija, komarnici, novi klima uređaji ( u svakoj prostoriji), renovirano krovište i limarija.
Nekretnina spremna za useljenje.  
Kuća se sastoji od ukupno 4 stambene jedinice od kojih se dvije nalaze u prizemlju objekta te dvije na katu. Iz svakog apartmana pruža se otvoreni pogled na more. 
Apartman 1. nalazi se u prizemlju objekta i sastoji se od 2 bračne spavaće sobe, kuhinje spojene sa dnevnim boravkom (open space), kupaonice i terase
Apartman 2. nalazi se također u prizemlju i predstavlja studio apartman koji se sastoji od kuhinje spojene sa ležajem za spavanje, kupaonice i terase
Apartman 3. nalazi se na prvom katu kuće i sastoji se od open space kuhinje spojene sa dnevnim boravkom, kupaonice, prostrane terase, galerije koja se sastoji od 2 bračne spavaće sobe i dodatne kupaonice. 
Apartman 4. nalazi se također na prvom katu kuće i sastoji se od open space kuhinje spojene sa dnevnim boravkom, kupaonice, 1 bračne spavaće sobe i prostrane terase sa otvorenim pogledom na more. 
Svaki apartman ima odvojen/ zaseban ulaz, odvojenu terasu i iz svake smještajne jedinice pruža se nevjerojatan pogled na more. 
Papiri i vlasništvo uredno, odmah spremno za preuzimanje. 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga