Dvojna kuća sa bazenom i pogledom na more

Casa De Mar Nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Malinska, Malinska-Dubašnica, Primorsko-goranska (Pogledaj na karti)

Telefon  098/973-6012, 051/633-700

Oglas je aktivan od 27.02.2024.
Oglas pregledan: 192 puta
Šifra oglasa: 5759872

Cijena:
465.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: dvojni objekt
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 112,00 m²
Broj soba: 4
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2024
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 99,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
Okućnica
  • bazen

Opširnije o oglasu

Moderna dvojna kuća od 112 m2 smještena je na mirnoj lokaciji, predstavljajući savršenu kombinaciju stila, udobnosti i funkcionalnosti. Kuća je dizajnirana na dva kata, povezana elegantnim unutarnjim stepeništem.

Prizemlje obuhvata prostrani hodnik, udoban dnevni boravak, modernu kuhinju s blagovaonicom, praktično spremište i toalet. Iz dnevnog boravka vodi vrata prema prostranoj terasi koja pruža pristup prekrasno uređenoj okućnici, obogaćenoj bazenom.

Na prvom katu smještene su tri udobne spavaće sobe, od kojih jedna ima vlastitu kupaonicu, dok se još jedna kupaonica dijeli između preostale dvije sobe.

Kvaliteta gradnje je od suštinske važnosti, stoga će nekretnina biti opremljena vrhunskim materijalima, sanitarijama i podnim oblogama renomiranih proizvođača. Estetski doprinos kući pruža PVC stolarija u toplim tonovima drveta, električne PVC rolete, klima uređaji u svim prostorijama, te električno podno grijanje u kupaonicama i prizemlju. U dnevnom boravku će se istaknuti kamin, dodajući poseban ugođaj prostoru.

Prostrana hortikulturno uređena okućnica, površine 99 m2, obuhvaća bazen, sunčalište i dva parkirna mjesta. Cijeli projekt očekuje se da će biti završen do ljeta 2024. godine.

Ova nekretnina predstavlja izvrsnu priliku kako za osobnu upotrebu, tako i za potencijalni najam tijekom turističke sezone, ističući se sofisticiranim dizajnom i pažljivo planiranom funkcionalnošću.

SAŽETAK:
-dvojna kuća stambene površine 112 m2
-okućnica 99 m2
-3 spavaće sobe
-2 kupaonice
-novogradnja
-bazen
-2 parkirna mjesta
-1500 m od mora


Prekrasno mjesto na otoku Krku je Malinska. Ovo malo mjesto nalazi se u prekrasnoj uvali na zapadnoj strani otoka. Uvala impresionira veličanstvenim mediteranskim prirodnim krajolikom, čistim morem i ugodnom klimom s malo kiše i puno sunca.
Osim prirodnih ljepota, Malinska i okolica nude i druge posebnosti, a to su razne izletničke i sportske aktivnosti, ali i prekrasne plaže koje pozivaju na kupanje i odmor.
Vodi se računa i o kulturi, jer područje oko Malinske ima nekoliko povijesnih spomenika koje svakako vrijedi posjetiti. Među njima su: zvonik crkve sv. Apolinara, franjevački samostan s muzejom i crkva sv. Marije Magdalene.


ID KOD AGENCIJE: HA7065

CASA DE MAR NEKRETNINE d.o.o.
Mob: +385 98 973 6012
Tel: +385 51 633 700
E-mail: [email protected]
www.casademar.com


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga