Ovaj oglas je istekao!

Dvije kuće na atraktivnoj lokaciji, Šibenik, 120 m2

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Crnica, Šibenik, Šibensko-kninska

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 40 puta
Šifra oglasa: 5849304

Cijena:
310.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 375,00 m²

Opširnije o oglasu

Dvije kuće na atraktivnoj lokaciji, Šibenik, 120 m2
Dvije kuće na atraktivnoj lokaciji, Šibenik, 120 m2

U srcu grada, na mirnoj lokaciji,smjestile su se dvije kuće za adaptaciju koje ukupno nude oko 120 m2 prostora s potencijalom za tri stambene jedinice. Sveukupna okućnica prostire se 373 m2, pružajući dovoljno prostora za razne mogućnosti.

Prva kuća:
Prizemlje ove kuće sastoji se od prostrane kuhinje povezane s dnevnim boravkom, kupatila i praktične ostave. Na prvom katu, dvije sobe pružaju pogled na obe šibenske tvrđave u blizini.

Druga kuća:
Prizemlje druge kuće predstavlja konoba koja ima potencijal da postane zasebna stambena jedinica. Na prvom katu, nalazi se dnevni boravak, spavaća soba, kuhinja i blagovaonica te kupatilo. Ova kuća nudi fleksibilnost i različite mogućnosti korištenja prostora.

Lokacija kuća je izuzetno povoljna, u blizini je stajalište javnog prijevoza, škole, trgovine, bolnica i restorani. Samo nekoliko minuta hoda do gradske plaže Banj čini ovo savršenim mjestom za uživanje u sunčanim danima, dok je centar grada udaljen svega 500 metara.

Dvorište je prostrano te se sastoji od garaže i dva vrta. Susjedstvo je izuzetno mirno, iako se nalazi u neposrednoj blizini centra grada.

Ove kuće, izgrađene prije 1968. godine, poseduju uporabnu i građevinsku dozvolu, kao i sve komunalne priključke.

Vlasništvo je uredno i bez tereta.

Šibenik je grad s 2 UNESCO-ova spomenika kulture i turistički biser na hrvatskoj obali. Nacionalni park Krka udaljen je 15 minuta, a izlaz na autocestu A1 Zagreb- Split samo 10 minuta vožnje.