Ovaj oglas je istekao!

ČUČERJE (KAMEŠČICA)-ADAPTIRANA SAMOST. OBITELJ. KUĆA 237m2 S TRI STANA

Best Croatian Properties (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Čučerje, Gornja Dubrava, Grad Zagreb

Telefon  091/445-5153, 095/855-9812

Oglas pregledan: 1496 puta
Šifra oglasa: 4982328

Cijena:
200.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća kuća
Broj etaža: više katnica
Stambena površina: 237,00 m²
Broj soba: 6
Godina izgradnje: 1980
Više o nekretnini
Dozvole
  • vlasnički list

Opširnije o oglasu

Opis
Tel.: 095/710 8186 (Tihana)
e-mail: [email protected] 
KUPAC NE PLAĆA AGENCIJSKU PROVIZIJU
Prodaje se obnovljena samostojeća kuća ukupne površine 237 m2,  koja se nalazi na zemljištu od 568 m2, a prostire se na tri potpuno odvojene etaže povezane stubištem – prizemlje, kat i potkrovlje.
U prizemlju se nalazi kuhinja s blagovaonicom, dvije sobe od kojih je u jednoj potrebno staviti podne obloge, te kupaonica s wc-om.  Kupaonicu je potrebno obnoviti.
Na prvom katu nalaze se tri velike prostorije od kojih dvije sobe imaju izlaz na balkon, dok je treća predviđena za kuhinju.
Na drugom katu (visoko potkrovlje) nalazi se dvije prostorije, od kojih je jedna pretvorena u veliku sobu koja se proteže s jednog  kraja vanjskog zida kuće do drugog kraja vanjskog zida kuće i izlazi na balkon, te manje sobe, kao i prostorije namijenjena za kupaonicu s wc-om koju treba ugraditi. Kompletna lamperija je uređena i novopofarbana. Iznad je još tavanski prostor. 
Ova kuća je gotovo u potpunosti adaptirana 2022. Godine. Promijenjen je krov, obnovljena fasada stavljen stiropor od 15 cm, stavljena je nova pvc troslojna stolarija, zamijenjeni su radijatori, stavljena je nova inox ograda na balkonima, a parketi su brušeni i lakirani.
Od adaptacije je potrebno promijeniti unutarnju stolarija, te obnoviti kupaonice..
Grijanje je etažno plinsko.
Kuća se nalazi u Čučerju, u ulici Kameščica udaljena od glavne Čučerske ceste i centra Čučerja  u kojem se nalazi škola, vrtić, trgovine, crkva oko 500 m, a isto toliko udaljena je i autobusna stanica kojom autobus vozi 20-tak minuta do okretišta u Dubravi. 
Ispred i oko južne strane kuće nalazi se velika okućnica, te dosta mjesta za organizirat parkiranje. Sama kuća zamišljena je kao obiteljska, jer se svaka etaža može organizirati samostalno, te je idealna za obitelj sa starijom djecom ili/i roditeljima. Također, kuća se može etažirati, tako da se svaka etaža onda može samostalno prodavati.
Vlasništvo je uredno sa svim dozvolama i može se kupiti kreditom banke.
 
Cijena je 200.000,00€ FIKSNO.
KUPAC NE PLAĆA AGENCIJSKU PROVIZIJU