CRIKVENICA - Vila pored mora

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Crikvenica, Primorsko-goranska

Telefon  091/522-6529, 091/480-8808

Oglas je aktivan od 07.07.2022.
Oglas pregledan: 1072 puta
Šifra oglasa: 4997161

Cijena:
100 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 520,00 m²
Broj soba: 8 i više
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 600,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 7+
Okućnica
  • Vrtna kućica
Dodatno
Oprema nekretnine
  • Telefon
  • Kabelska televizija
  • Satelitska televizija
  • ISDN
  • ADSL
  • Alarmni sustav
  • Portafon

Opširnije o oglasu

CRIKVENICA - Vila drugi pored mora

Grad Crikvenica je, zapravo morska rivijera. Četiri gradića u jednome! Grad čine Selce, Crikvenica, Dramalj i Jadranovo, gotovo spojeni u jedinstvenu nisku turističkih mjesta. Smješteni su uz obalu Jadranskoga mora, u prostoru Kvarnerskoga zaljeva. Administrativno pripadaju Primorsko-goranskoj županiji, čije je sjedište 30-ak kilometara udaljena Rijeka. Grad Crikvenica nije samo kopno. Prostire se i more, u akvatorij Vinodolskog kanala, i to na površini od oko 60 kvadratnih kilometara. Stoljetna turistička tradicija na crikveničkoj rivijeri posljedica je izvrsnog zemljopisnog položaja i dobre cestovne povezanosti. Toliko je blizu posjetiteljima iz srednje Europe, da cestovnim putem mogu stići do nje u jednome danu. Osim cestovnim, može se doći morskim ili zračnim putem. Nautičari vez pronalaze u gradskoj luci. Na rivijeri je i mnogo manjih lučica za vaša plovila. Nedaleko, pak, u marinama u Novom Vinodolskom (\"Marina Novi\" i \"Mitan Marina\") te na otoku Krku u Puntu nude se usluge zimskog veza. Zrakom je najjednostavnije doći preko aerodroma Zračne luke Rijeka, smještenoga također na otoku Krku, udaljenoga svega dvadesetak kilometara od Crikvenice.

U ovom turističkom biseru prodajemo ekskluzivnu vilu koja se smjestila u drugom redu do mora na vrlo atraktivnoj lokaciji. Nalazi se na nekoliko koraka od samoga mora i centra grada. Vila je kompletno uređena. Pet predivnih apartmana koji su kategorizirani i u službi turističkog najma, daje novim vlasnicima mogućnost bavljenja turizmom kroz uhodani posao sadašnjih vlasnika.
Nekretnina je kategorizirana s četiri zvjezdice. Sastoji se od 5 apartmana: jedan jednosobni, dva trosobna i dva četverosobna, kompletno uređena i opremljena. Bazen, terase i jacuzzi su na korištenje svim gostima objekta. Nekretnina ima pojednostavljen pristup invalidima.
Parking za 11 automobila. Svi apartmani su klimatizirani. Za sigurnost služi alarmni sustav i video nadzor.



ID KOD AGENCIJE: 7740

Mladen Bistričić
Agent s licencom
Mob: +385 91 522 6529
Tel: +385 91 480 8808
E-mail: [email protected]
www.dux-nekretnine.hr

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga