CRIKVENICA, dvojna kuća s dva stana blizu mora

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Crikvenica, Primorsko-goranska

Telefon  095/849-7660, 051/858-544

Oglas je aktivan od 05.10.2023.
Oglas pregledan: 390 puta
Šifra oglasa: 5476237

Cijena:
457.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: dvojna
Broj etaža: dvokatnica
Stambena površina: 440,00 m²
Broj soba: 6
Godina izgradnje: 1980
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 361,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • vlasnički list

Opširnije o oglasu

Ova dvojna kuća predstavlja izvanrednu priliku za život ili investiciju na odličnoj lokaciji, samo nekoliko minuta lagane šetnje od predivne plaže i mora. Osim blizine plaže, u neposrednoj blizini nalaze se i svi ostali potrebni sadržaji, čineći ovu nekretninu idealnom za udoban obiteljski život ili iznajmljivanje.

Kuća je organizirana na dvije nadzemne etaže i podrum. Svaka etaža ima zaseban stan, što je izuzetno praktično za obiteljski život ili iznajmljivanje.

U prizemlju se nalazi ulazni hodnik, kupaonica, kuhinja, spremište te tri spavaće sobe. Jedna od tih soba može se prenamijeniti u dnevni boravak, pružajući fleksibilnost u rasporedu prostora. Vanjskim stepenicama sa zasebnim ulazom dolazimo na prvi kat, koji ima isti tlocrt kao i prizemlje. S balkona na prvom katu pruža se predivan pogled na more, dok je terasa u prizemlju okružena zelenim vrtom, pružajući ugodan prostor za opuštanje i druženje.

Kuća se nalazi na prostranoj ograđenoj okućnici koja uključuje uređeni vrt i dovoljno prostora za parkiranje više automobila. Također, tu je natkrivena terasa s ljetnom kuhinjom i dodatnim spremištem koje se može koristiti kao vešeraj ili dodatna kupaonica, što dodatno povećava praktičnost ove nekretnine.

Osim toga, važno je napomenuti da nekretnina ima čisto vlasništvo i pravomoćnu Uporabnu dozvolu, što dodatno olakšava proces kupnje.

Ako želite saznati više informacija ili razgledati ovu prekrasnu dvojnu kuću, slobodno se obratite agentu, s povjerenjem. Ova nekretnina nudi izvanredan potencijal za udoban život ili investiciju na obali mora.

ID KOD AGENCIJE: 1665

Koraljka Barbir
Agent s licencom
Mob: +385 95 8497 660
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga