Crikvenica, Drivenik, kamena kuća

BLITZ HOME NEKRETNINE j.d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Drivenik, Vinodolska Općina, Primorsko-goranska

Telefon  098/134-7746

Oglas je aktivan od 03.11.2022.
Oglas pregledan: 986 puta
Šifra oglasa: 5099218

Cijena:
156.000 €
1.175.382 kn

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: dvojna
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 75,00 m²
Broj soba: 1
Više o nekretnini
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola

Opširnije o oglasu

U Driveniku, malom mjestu u blizini Crikvenice smjestila se prekrasna kućica za odmor.

Drivenik je smješten u Vinodolu, između dva brda na visokom brijegu \"Glavica\" (181 m), na čijem vrhu kao kruna stoji izgrađena utvrda, tj. gradina. Sagrađen je u 13. stoljeću. Nekada se u drivenički kaštel ulazilo pokretnim mostom preko iskopanog jarka napunjenog vodom. Veliki četvorokutni prostor branili su visoki zidovi i četiri ugaone okrugle kule i polukružni bastion. Visoko uokolo zidova tekao je drveni hodnik za obranu. Iz njega se ulazilo kroz vrata u ugaone kule, a njima se stepenicama spuštalo u njegovu unutrašnjost. Unutar kaštela bile su stambene zgrade, magazini, podrumi i cisterna za vodu, sve to i puno više možete vidjeti kada posjetite ovo prekrasno mjesto. Samo nekoliko minuta od već spomenute utvrde smjestila se kuća za odmor u kamenom stilu. Adaptirana u potpunosti nudi mogućnost apartmanizacije ili mirno mjesto za bijeg od vreve gradskog života.

Nekretnina je u naravi 75 m², sastoji se od prizemlja u kojem je smješten dnevni boravak sa velikom staklenom stijenom koja pruža pregršt svijetla u prostoriju, kuhinje, blagovaone te WC-a i kupaone.

Drvene stepenice nas vode na kat gdje nalazimo na spavaći dio za 4 osobe te mali dio u potkrovlju koji bi bio i više nego zanimljiv da djecu.

Sve je uređeno do najsitnijih detalja kvalitetnim kamenom i drvetom i ista tema se proteže kroz cijelu nekretninu.

Nekretnina vrijedna pažnje za sve ljubitelje mira i prirode ili za iznajmljivanje jer nudi mnogo mogućnosti za razgledavanje i za uživanje u miru Drivenika.

ID KOD AGENCIJE: 13091

Sandra Rubčić Gašparović, mag.oec.
Agent s licencom
Mob: +385 98 134 7746
E-mail: [email protected]
www.bhn.hr

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga