Ovaj oglas je istekao!

BUKOVAC - PREKRASNA MODERNA KUĆA 180m2 S DVA ODVOJENA STANA

Best Croatian Properties (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Donji Bukovac, Maksimir, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  091/445-5153, 095/855-9812

Oglas pregledan: 2967 puta
Šifra oglasa: 4881330

Cijena:
465.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća kuća
Broj etaža: više katnica
Stambena površina: 180,00 m²
Broj soba: 7
Godina izgradnje: 2019
Više o nekretnini
Dozvole
  • vlasnički list
Dodatno
Garaža
  • parkirno mjesto

Opširnije o oglasu

Tel.: 095/758-5252 (Marina)
[email protected] 
Prodaje se novoizgrađena, prekrasna, moderna kuća na području Maksimira, u ul. Bukovački krč. U kući se nalaze dva potpuno odvojena i etažirana stana sa zasebnim brojilima. 
Nalazi se na odličnoj lokaciji, nedaleko od Parka Maksimir, vrtića, škole te bolnica Rebro i Jordanovac, autobusna stanica je udaljena 4min.
Smještena je između dvije mirne i slijepe ulice te je rađena po \"Tetris\" modelu, tako da svaki stan osim vlastitog dvorišta ima i ulaz iz različite ulice.
Kuća je završena 2019.-e godine te je vrlo kvalitetno građena - troslojna Rehau Geneo stolarija pvc, Caparol silikon fasada, Hormann ulazna vrata, motorizirane klizne ograde, električne žaluzine, komarnici, video nadzor, alarm, video portafon, sat-tv.  Sastoji se od dva dvoetažna stana.
Stan 1:  četverosoban stan od 68m2 s dvorištem od 90m2. Sastoji se od prostranog dnevnog boravak s kuhinjom i blagovaonicom s izlazom na terasu, tri spavaće sobe, kupaonica s tušem i toaletom te dodatnim odojenim toaletom. Jedna soba se nalazi na katu kao galerija. Dvorište djelomično natkriveno cca. 25m2, s ostavom za alat, a u preostalom dijelu moguće parkirati tri automobila. 
Stan 2: trosoban stan od 70m2 s dvorištem od 60m2. Sastoji se od prostranog dnevnog boravaka s kuhinjom i blagovaonicom, a na gornjoj etaži se nalaze dvije spavaće sobe, kupaonica s kadom i toaletom i dodatnim odvojenim toaletom. Također mu pripada i tavan, a u dvorištu se nalazi terasa s roštiljem te ima prostora za parkiranje dva automobila.
Etažno plinsko grijanje, oba stana su klimatizirana. Također, oba stana su potpuno namještena kvalitetnim namještajem.
Postoji mogućnost spajanja stanova u jednu jedinicu.
 
KUPAC NE PLAĆA AGENCIJSKU PROVIZIJU!