BRIBIR, moderna vila sa panoramskim pogledom

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Bribir, Vinodolska Općina, Primorsko-goranska

Telefon  091/117-9591, 051/858-544

Oglas je aktivan od 08.08.2023.
Oglas pregledan: 444 puta
Šifra oglasa: 5367895

Cijena:
695.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: prizemnica
Stambena površina: 254,00 m²
Broj soba: 4
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 600,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 4
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Luksuzna moderna vila s pogledom na more u Bribiru!

Na prodaju je ova prekrasna vila koja se nalazi na mirnom mjestu u idiličnom mjestu Bribir, pravo utočište za vašu obitelj. Izgrađena s pažnjom i posvećenošću, ova kuća se ističe kvalitetnim materijalima i vrhunskom izradom.

U prizemlju ćete pronaći prostrani dnevni boravak koji je savršen za opuštanje i druženje s obitelji i prijateljima. Povezan s modernom kuhinjom i blagovaonicom, ovaj prostor je srce kuće. Tu se također nalazi kupaona sa toaletom, savršeno praktično za goste, te unutarnje stubište koje vodi na prvi kat.

Na prvom katu čekaju vas tri prostrane spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom koja pruža intimnost i udobnost za svakog člana obitelji. Iz svake sobe pruža se zadivljujući pogled na more, stvarajući ugodnu atmosferu svakog jutra i večeri.

No, to nije sve! Na dvorištu ove vile nalazi se prekrasan bazen, idealan za osvježenje u toplim ljetnim danima. Ovdje ćete moći provoditi sate uživajući u opuštajućem okruženju i miru koje ova vila nudi.

Također, ljubitelji vanjskog života bit će oduševljeni natkrivenom terasom koja nudi zaštitu od sunca i kiše, idealno mjesto za opuštanje i uživanje u čarobnom pogledu na more i okolicu.

Ova moderna vila u Bribiru je savršena kombinacija luksuza, kvalitete i mirnog okruženja. Ne propustite priliku vlastitim očima doživjeti ljepotu ove nekretnine. Kontaktirajte nas kako biste dogovorili razgledavanje i osigurali svoj kutak raja na zemlji. Vaša obitelj zaslužuje ovu nevjerojatnu priliku!

ID KOD AGENCIJE: 1458

Damir Plavotić
Agent s licencom
Mob: +385 91 1179 591
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga