BIOGRAD NA MORU - kuća u blizini plaže

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Biograd na Moru, Biograd Na Moru, Zadarska

Telefon  091/934-2513, 091/480-8808

Oglas je aktivan od 29.03.2024.
Oglas pregledan: 92 puta
Šifra oglasa: 5809069

Cijena:
650.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: dvokatnica
Stambena površina: 484,00 m²
Broj soba: 8 i više
Godina izgradnje: 1968
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 500,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 7+
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Roštilj
Dodatno
Oprema nekretnine
  • Telefon
  • ISDN
  • ADSL

Opširnije o oglasu

Biograd na Moru, smješten na obali Jadranskog mora, ne samo da očarava svojom ljepotom već predstavlja i srce Dalmacije koje pulsira vitalnošću i mogućnostima. Ovdje se pruža izvanredna prilika za investiranje u nekretninu koja obiluje potencijalom - kuća koja zrači mogućnošću za butik hotel ili elegantnu vilu, nudi se kao dragulj nekretninskog tržišta.


Kuća se nalazi na izvanrednoj lokaciji, savršenoj ravnoteži između mira i živosti. Unatoč svojoj tihoj atmosferi, od mora je udaljena svega pet minuta pješke, dok su svi važni sadržaji poput trgovina, ljekarni, ambulanti, bolnice, škole i centra grada udaljeni na svega 10-15 minuta hoda. Ova lokacija osigurava praktičnost i udobnost za goste ili stanare, istovremeno pružajući osjećaj povlaštenosti zbog blizine mora i svih potrebnih sadržaja.


S prostorom od 750 m², ova kuća nudi obilje prostora i potencijala za različite namjene. Na 250 m² terena smještena je sama kuća, dok ostatak prostora čini zelena površina i parking. S čak 480 m² stambenog prostora raspoređenog na dvije etaže, ova kuća nudi velike mogućnosti za prilagodbu i kreativno uređenje. Prizemlje nekadašnjeg restorana nudi prostor za šank, pripremu hrane, salu za ručavanje, sanitarni čvor za goste, prostor za osoblje te dvije sobe s kupaonicom. Na katu se nalazi 7 soba s kupaonicom, manja kuhinja i terasa. Mogućnost dizanja potkrovlja dodatno proširuje potencijal ovog prostora.

Okoliš ove kuće ne samo da odiše mirisima Mediterana već nudi i obilje prostora za relaksaciju i zabavu. Sa 500 m² zelene površine, dječjim igralištem i parkiralištem za 10 automobila, pruža se idealna ravnoteža između prirode i udobnosti. Priključak na vodovod i nedavna izgradnja gradske mreže kanalizacije dodaju praktičnost i modernizaciju.

Ova nekretnina, sagrađena prije 1968. godine, ne samo da nudi elegantnu arhitekturu već i tradicionalni šarm. S mogućnostima za modernizaciju i prilagodbu suvremenim potrebama, predstavlja izvrsnu priliku za investiranje u butik hotel ili ekskluzivnu vilu. Električno grijanje, kamin na drva, fiksni telefon i internet dodaju udobnost i praktičnost.

Ukupno gledano, ova nekretnina u Biogradu na Moru nije samo investicija u prostor već i u iskustvo života koje obiluje mogućnostima i ljepotama dalmatinske obale. Ovdje se spaja prošlost i budućnost, tradicija i modernizacija, čineći ovu nekretninu neizbježnom prilikom za one koji traže nešto više od običnog - priliku za stvaranje vlastitog raja na jadranskoj obali.

ID KOD AGENCIJE: 28697

Lejla Jajčanin
Agent s licencom
Mob: +385 91 934 2513
Tel: +385 91 480 8808
E-mail: [email protected]
www.dux-dalmacija.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga