BIBINJE- KUĆA S DVIJE STAMBENE JEDINICE

VITA NOVA NEKRETNINE D.O.O. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Bibinje, Zadarska

Telefon  023/779-723, 091/767-7657

Oglas je aktivan od 04.03.2024.
Oglas pregledan: 225 puta
Šifra oglasa: 5770590

Cijena:
260.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: dvojni objekt
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 170,00 m²
Broj soba: 5
Godina izgradnje: 1900
Više o nekretnini
Stanje nekretnine
  • potrebna adaptacija
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Dodatno
Garaža
  • parkirno mjesto

Opširnije o oglasu

Na prodaju je jedinstvena nekretnina koja predstavlja dio kuće s dva stana, jedan na prvom katu i drugi na drugom katu, uz potencijalno prenamjenjiv tavan u treći stambeni prostor. Kuća je izgrađena otprilike 1900. godine i posjeduje odgovarajuću uporabnu dozvolu. Važno je napomenuti da se u prizemlju nalaze dva poslovna prostora koji su etažirani od stambenog dijela i nisu uključeni u prodaju.
Stan na prvom katu ima tri spavaće sobe, kuhinju, blagovaonicu, dnevni boravak i kupaonicu, dok stan na drugom katu sadrži dvije spavaće sobe, kuhinju, blagovaonicu, dnevni boravak i kupaonicu. Iza kuće se nalazi zemljište površine 136 m2, koje je trenutno u procesu rješavanja papirologije i uključeno je u cijenu nekretnine. Hodnik u prizemlju je zajednički, dok su sve prostorije dostupne isključivo putem stubišta koje pripada dijelu koji se prodaje.
Ova nekretnina ima različite mogućnosti upotrebe, uključujući uređenje hostela, apartmana, soba za odmor ili obiteljske kuće. Također, može se prilagoditi kao kuća za najam radnicima ili drugi slični koncepti.
Za sve dodatne informacije ili dogovor o pregledu, slobodno nas kontaktirajte putem telefona na 091/7677-657 ili e-maila na [email protected].

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga