BEGOVO RAZDOLJE - Vila s bazenom, saunom i vrtom na atraktiv

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Begovo Razdolje, Mrkopalj, Primorsko-goranska (Pogledaj na karti)

Telefon  091/480-8808, 051/518-174

Oglas je aktivan od 07.07.2022.
Oglas pregledan: 1096 puta
Šifra oglasa: 4997919

Cijena:
500.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 300,00 m²
Broj soba: 5
Više o nekretnini
Okućnica
  • Bazen
  • Roštilj

Opširnije o oglasu

BEGOVO RAZDOLJE - Vila s bazenom, saunom i vrtom na atraktivnoj lokaciji

Begovo Razdolje se nalazi u Gorskom kotaru, u Općini Mrkopalj. Begovo Razdolje je jedino naseljeno mjesto u Hrvatskoj iznad tisuću metara (1078 m), a smješteno je na zapadnim obroncima Bjelolasice. Činjenica da je to najviše naselje u Hrvatskoj s najviše snježnih oborina, potpuno očuvanog prirodnog okoliša, velika je startna osnova za osmišljavanje suvremene turističke ponude. Dobra cestovna povezanost, odlična infrastruktura (struja, vodovod, telefon), te blizina Rijeke i Zagreba, pogotovo nakon završetka autoceste, sljedeće su komparativne prednosti Begovog Razdolja.
Zemljopisne prednosti sigurno su najznačajnije i ovom mjestu daju prepoznatljivost, međutim uz njih u Begovom Razdolju očuvano je i graditeljsko naslijeđe u svom izvornom obliku i ostale socio-kulturne značajke, kao što su autohtona narječja i tradicionalne kućne radinosti. Splet svih tih čimbenika daje Begovom Razdolju magičnu privlačnost i predstavlja ga kao značajan turistički potencijal u hrvatskim okvirima. U posljednjih nekoliko godina Begovo Razdolje počinje se profilirati kao turistička destinacija. Naselje ima dobre uvjete za razvoj planinskog turizma, te nudi idealne mogućnosti seoskog turizma i aktivnog odmora: vožnja biciklom, planinarenje i alpinizam, pješačenje , lov, skijanje i skijaško trčanje, logorovanje i orijentacijsko trčanje te gljivarenje.

Prodaje se vila na mirnoj i atraktivnoj lokaciji sa bazenom i saunom ukupne površine 300 m2. Izgrađena je na 3 etaže od koje je svaka površine 100 m2. Sastoji se od 4 spavaće sobe, 4 kupaone i wc-a, dnevne sobe i prelijepe okućnice i terase. Trenutno je u fazi turističkog najma, pa je odlična prilika za buduću investiciju.
Vila sadrži vrt, vanjski bazen i pogled na bazen te je smještena u Begovu Razdolju. Ovaj objekt udaljen je 23 km od Fužina.





ID KOD AGENCIJE: 4233

DUX Nekretnine
Mob: +385 91 480 8808
Tel: +385 51 518 174
E-mail: [email protected]
www.dux-nekretnine.hr


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga