Barban, Hrboki, jedinstvena kuća katnica s bazenom, u mirnom mjestu

MARKO POLO NEKRETNINE (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Hrboki, Barban, Istarska

Telefon  095/277-7177, 098/420-363

Oglas je aktivan od 30.09.2023.
Oglas pregledan: 440 puta
Šifra oglasa: 5473382

Cijena:
505.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća kuća
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 125,00 m²
Broj soba: 4
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2022
Energetski certifikat: A
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 1.113,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list

Opširnije o oglasu

U malom Istarskom mjestu Hrboki, otprilike 30-ak km udaljenosti od Pule, gdje možete pronaći zasluženi odmor, smjestila se prekrasna novouređena katnica površine 125 m2, na parceli od 1113 m2.
Funkcionalni dio designa kuće išao je u smjeru, što je uistinu savršen izbor za sve koji traže besprijekornu uređenu kuću, prema najnovijim trendovima unutrašnjeg dizajna.
Pomno osmišljen raspored osigurava puno svijetla, te potpunu funkcionalnost kuće, koja se proteže kroz prizemlje i prvi kat,  s velikim bazenom od 32 m2 i vanjskim tušem u dvorištu.
U prizemlju kuće nalazi se  uspješno kreirani open space prostor, koji nudi povezanost dnevnog boravka i kuhinje sa izlazom na natkrivenu terasu, wc i prostorija namijenjena kao konoba, u kojoj se nalazi kamin i biljarski stol koji ima dvije funkcije ( za igru i druženje ili serviranje hrane, kada se zatvori i prekrije stolnjakom ).
Unutarnje stepenice vode na I. kat, gdje se nalaze 2 spavaće sobe. Svaka soba ima svoju kupaonicu i izlaz na svoju terasu + treća velika terasa na kojoj se nalazi vrtna garnitura i jacuzzi, koji nudi dodatni osjećaj ugode oaze opuštanja i uživanja.
U kući je postavljeno podno grijanje, te 3 klima uređaja.
Dobro odabrana lokacija, okružena zelenilom i nekoliko obiteljskih kuća, u mirnoj ulici koja je prometno povezana, udaljena od mora samo 2,5 km.
Za sve upite stojimo Vam na raspolaganju!

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga