AUTENTIČNA KAMENA VILA U SRCU ISTRE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Žminj, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 16.03.2024.
Oglas pregledan: 152 puta
Šifra oglasa: 5792384

Cijena:
895.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 320,00 m²
Broj soba: 5
Godina izgradnje: 1709
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 1.300,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Grijanje
  • Gradski plin
  • Centralno grijanje
  • Klimatizacija
  • Peć na drva

Opširnije o oglasu

Istarska županija slovi kao jedna od najpogodnijih regija za život te pruža mnoge prirodne lijepote potkrijepljene sa toplom mediteranskom klimom i jako srdačnim domicilnim stanovništvom. U samom centru Istre okružena zelenilom, bogatim plodnim poljima, vrijednim i poduzetnim domicilnim stanovništvom, smjestila se Općina Žminj koja kroz godine u godine ulažući u svoj sadržaj i infrastrukturu postaje sve traženije mjesto za obiteljsko stanovanje i veoma tražena destinacija za ulaganje i investiranje.

Upravo u jednom naselju nedaleko od Žminja smjestila se stara, istarska, kamena vila koja je obnovljena i renovirana. Ovo je jedna od najstarijih kamenih vila u Istri koja datira iz perioda 1709. godine, a renovirana je 2020. godine. Kuća je površine 320 m2 i sastoji se od prizemlja u kojemu su prostrani dnevni boravak u ristikalnom, staroistarskom stilu sa kaminom, kuhinje, blagovaone, spavaće sobe sa kupaonicom, praonice, prostorije za druženje sa spravama za vježbanje, stolnim nogometom, bilijarskim stolom, prostorije koja SPA zona sa saunom i jaccuzzijem, a na katu su 4 spavaće sobe svaka sa svojom kupaonicom. Svaka soba posjeduje svoju jedinicu klima uređaja, a centralno grijanje na plin je sprovedeno kroz cijelu kuću, što nudi mogućnost odabira grijanja na plin, drvo te struju.
Okućnica je površine oko 1300 m2 i na njoj se nalazi dječije igralište, parking, ljetnja kuhinja, natkrivena terasa sa blagovaonskim stolom i kamenim roštiljem, prostrani bazen površine 55 m2 bez kemikalija, na bazi prirodne morske soli.
Svaki detalj predstavlja odraz istarske kulture te svaka prostorija odiše toplinom i posebnim ugođajem.

Navedene nekretnina zbog svoje kvalitete, autentičnosti, površine, sadržaja, mirne lokacijepredstavlja veliki potencijal za buduće kupce te pruža mogućnost bavljenja ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja, što bi znatno ubrzalo povrat uloženih sredstava ili uživanja u istoj za luksuzan obiteljski život.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385981748680
[email protected]
Dean Žunić
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga