ATRAKTIVNA VILA NA ODLIČNOJ LOKACIJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Štinjan, Pula, Istarska

Telefon  098/174-8680, 097/642-0133

Oglas je aktivan od 16.03.2024.
Oglas pregledan: 144 puta
Šifra oglasa: 5792385

Cijena:
908.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: dvojna
Stambena površina: 236,00 m²
Broj soba: 3
Godina izgradnje: 2024
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 360,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 3
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Grijanje
  • Klimatizacija
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Štinjan, šarmantno naselje smješteno na obali Jadranskog mora, očarava svojim netaknutim prirodnim ljepotama, kristalno čistim morem, predivnim plažama, uvalama i blagom mediteranskom klimom. Idealno je mjesto za bijeg od svakodnevnog stresa i uživanje u opuštajućem odmoru uz more.

Upravo u Štinjanju na izuzetno mirnoj i atraktivnoj lokaciji smještena je ova izuzetnokvalitetnailuksuzna dvojna vilapovršine 236 m2. Prostire se na tri eteže. U prizemlju nekretnine nalazi se prostrani dnevni boravak spojen sa prostorom za ručavanje i kuhinjom, tehničkom sobom, predsobljem i toaletom. Dnevni boravak nudi elegantan prostor za opuštanje, s kliznim stijenama koje se otvaraju prema prekrasnoj natkrivenoj terasi uz bazen. Na prvom katu nalaze se tri prostrane sobe sa kupatilima, od kojih dvije veće sobe imaju svaka svoju terasu sa prekrasnim pogledom na more. Svaka soba ima televiziju, podno grijanje, klimu, termostat za reguliranje podnog grijanja, rasvjetu iznad kreveta. Tu se nalazi prostorija za pranje rublja koja se može koristiti i kao ostava te na svakoj eteži postoji parlafon. Na zadnjoj etaži nalazi se kupaonica sa tušom, kuhinja te izlaz na prostranu krovnu terasu s kojeg se pruža očaravajući pogled na more i cijeli Fažanski kanal. U dvorištu ove prekrasne vile nalazi se bazen, natkrivena terasa i sunčalište, tri parkirna mjesta, priključak za punjenje električnog automobila. Također postoji cijela priprema instalacija za dizalicu topline koja bi grijala bazen.

Navedena villa obzirom na svoju površinu, broj soba, vanjski uređeni dio sa bazenom, pogledom na more, sadržajem kao i blizini mora i svih popratnih sadržaja neophodnih za svakodnevni život predstavlja budućem vlasniku veoma zanimljivu, izvrsnu, luksuznu, kvalitetnu, profitabilnu nekretninu kako u smislu obitejskog života višečlane obitelji, tako i za bavljenje ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja te brzom povratu investicije.



ZA SVE DODATNE INFORMACIJE ILI RAZGLEDAVANJE:

Dean Žunić
Licencirani agent
+385 98 174 86 80
[email protected]

Marko Ostojić
Asistent u posredovanju
+385 97 642 01 33
[email protected]

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga