ATRAKTIVNA NOVOIZGRAĐENA VILLA NA VEOMA MIRNOJ LOKACIJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Filipana, Marčana, Istarska

Telefon  052/521-777

Oglas je aktivan od 01.05.2024.
Oglas pregledan: 92 puta
Šifra oglasa: 5855473

Cijena:
638.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 154,00 m²
Broj soba: 3
Godina izgradnje: 2024
Energetski certifikat: A
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 521,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 3
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Grijanje
  • Klimatizacija

Opširnije o oglasu

Filipana očarava svojom netaknutom ljepotom i mirnom atmosferom, idealnom za bijeg iz gradske vreve. Lokalna gastronomska ponuda obogaćena je tradicionalnim jelima koja oduševljavaju svakoga. Aktivnosti poput planinarenja i biciklizma nude se kao sjajan način za istraživanje okolnog područja. Posjet Filipani pruža priliku za dublje povezivanje s prirodom i lokalnom kulturom.

Upravo u jednom naselju nedaleko od Filipane smjestila se ova prekrasna prostrana novoizgrađena villa. Predstavljamo savršenu oazu udobnosti i luksuza, uronjenu u prekrasan krajolik. S prostorom od 154m2 stambene površine i prostranom okućnicom od 521m2, ova vila pruža idealan spoj unutarnjeg i vanjskog luksuznog života.

Sastoji se od prostranog dnevnog boravka sa prostorom za ručavanje i moderno uređenom kuhinjom. Također posjeduje 3 prostrane spavaće sobe, od kojih dvije spavaće sobe posjeduju svoju kupaonicu dok se treća kupaonica nalazi u predprostoru. Svaka spavaća soba ove prekrasne vile ima svoj vlastiti televizor, dodajući dodatnu udobnost i privatnost. Posjeduje izlaz na prostranu terasu sa ljetnom kuhinjom koja je opremljena roštiljem, malim frižiderom, stolom za 6 osoba, radnom pločom kao iležaljkama i bazenom što poziva na opuštanje i uživanje u osvježavajućim trenucima pod vedrim nebom.

Navedena villa se grije putem klima uređaja te posjeduje roletne i komarnike na prozorima što pruža veću privatnost. U cijeloj villi su postavljene pločice imitacije drveta. Također posjeduje punjač za električni auto, kamere na kući, prvu fazu podnog grijanja, sustav za navodnjavanje kao i podzemnu strojarnicu. S tim da je villa izgrađena početkom 2024 godine, nije još korištena.

Navedena nekretnina predstavlja veoma zanimljivu priliku zbog svoje mirne lokacije, izuzetno visoke kvalitete, opremljenosti kao i njene visoko energetske efikasnosti te nudi budućem kupcu mogućnost uživanje luksuznog i kvalitetnog života ali također pruža mogućnost bavljenja ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja, što bi znatno ubrzalo povrat uloženih sredstava.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385 99 2982 283
[email protected]
Ana Tomičić
Administrator

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga