ATRAKTIVNA KUĆA S BAZENOM U OKOLICI FAŽANE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Galižana, Vodnjan, Istarska

Telefon  097/642-0133

Oglas je aktivan od 03.05.2024.
Oglas pregledan: 84 puta
Šifra oglasa: 5857223

Cijena:
630.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 136,00 m²
Broj soba: 3
Godina izgradnje: 2018
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 500,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Grijanje
  • Klimatizacija

Opširnije o oglasu

Vodnjan je slikoviti gradić smješten na jugozapadnoj obali Istre, u blizini Pule. Ovo područje obiluje bogatom poviješću i kulturnom baštinom, a posebno je poznato po prekrasnoj crkvi sv. Blaža koja čuva značajne umjetničke i sakralne artefakte. Vodnjan je također poznat po svojim maslinicima i vinogradima te nudi prekrasne krajolike za istraživanje i uživanje u prirodi.

Na prodaju je prostrana nekretnina koja se proteže kroz dvije etaže sveukupno 136m2, nudeći izvanredan prostor za udoban i luksuzan život. Prizemlje ove prekrasne kuće obuhvaća veliki open space prostor koji se proteže kroz cijelu etažu, uključujući moderno opremljenu kuhinju, prostranu blagovaonicu i veliki dnevni boravak s izlazom na terasu koja nudi prekrasan pogled na okoliš. Također, prizemlje obuhvaća gostinjsku kupaonicu za dodatnu praktičnost. Stepenicama se dolazi do gornjeg kata koji krasi tri prekrasne spavaće sobe. Master spavaća soba ističe se prekrasnim pogledom na more i vlastitom velikom terasom, dok druge dvije spavaće sobe dijele terasu s istim zadivljujućim pogledom. Na gornjem katu također se nalazi prekrasna kupaonica koja upotpunjuje udobnost ovog prostora.Okućnica ove nekretnine nudi raznolike sadržaje, uključujući ljetnu kuhinju idealnu za druženje s obitelji i prijateljima, bazen za osvježenje u toplim ljetnim danima te dječje igralište. Tu je i spremište te parking za dva vozila kako bi se osigurala praktičnost i funkcionalnost svakodnevnog života. Ova nekretnina pruža savršenu kombinaciju udobnosti, luksuza i predivnog okruženja te predstavlja idealan dom za uživanje u životu uz more.

Navedena kuća s obzirom na svoju površinu, broj soba, vanjski uređeni dio s bazenom, pogledom na more, sadržajem kao i blizini mora i svih popratnih sadržaja neophodnih za svakodnevni život predstavlja budućem vlasniku veoma zanimljivu, izvrsnu, luksuznu, kvalitetnu, profitabilnu nekretninu kako u smislu obiteljskog života višečlane obitelji, tako i za bavljenje ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja te brzom povratu investicije.

Marko Ostojić
Asistent u posredovanju
+385 97 642 01 33
[email protected]

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga