ADAPTIRANA KUĆA SA POGLEDOM NA MORE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Peruški, Marčana, Istarska

Telefon  091/590-1780

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 164 puta
Šifra oglasa: 5796634

Cijena:
315.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: u nizu
Stambena površina: 113,00 m²
Broj soba: 2
Više o nekretnini
Broj parkirališnih mjesta
  • 4
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Grijanje
  • Klimatizacija
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Duga Uvala, smještena u očaravajućoj Istri može se pohvaliti slikovitim morskim položajem te netaknutom prirodom koja ju okružuje. Strateški položaj Duge Uvale u Istri čini je lako dostupnom iz većih gradova kao što su Pula i Rijeka, a dobro je povezana s međunarodnom zračnom lukom. Ova pristupačnost, u kombinaciji s prirodnim ljepotama regije, privlači lokalne i međunarodne investitore koji traže komadić raja.

Nedaleko od Duge Uvale nalazi se ova kuća u nizu sveukupne površine 113m2. Unutar kuće imamo dobro opremljen životni prostor koji se sastoji od 2 spavaće sobe, kupaone te dnevnog boravka sa kuhinjom. Sve prostorije opremljene su drvenom stolarijom koja je u dobrom stanju, a griju se pomoću podnog grijanja na struju, klime te radijatora na struju u svakoj sobi kao i u kupaoni. Krov kuće je u dobrom stanju, isti je prekriven kanalicama. Kuća se može pohvaliti dvorištem površine 408m2 koje je omeđeno zelenilom sa svih strana. Unutar dvorišta nalazi se bazen sa sunčalištem i vanjskim wc-om, natkrivena terasa sa velikim stolom, garaža i natkriveno parkiralište za 2 automobila. Sa vanjske terase imamo prekrasan pogled na more. Vlasnik prodaje kuću sa svim potrebnim namještajem te kućanskim aparatima. Kuća je adaptirana 2022 godine, također su postavljene nove instalacije struje i vode. Moguća je adaptacija kuće te podizanje još jednog kata. Kuća ima vlastita brojila za struju i vodu.

Ova adaptirana kuća kojoj su najveće prednosti velik dio kvalitetno odrađenog posla vezanog uz renovaciju, te pogled na more predstavlja izuzetnu priliku. Tražite li kuću za vašu obitelj ili investiciju u smjeru turizma, ova kuća je odlična prilika upravo zbog mogućnosti koje nudi.

Vlasništvo je uredno. Kuća i zemljište nemaju nikakvog tereta.

Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju!



Kristijan Peruško
Asistent u posredovanju
+385 91 590 1780
[email protected]

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga