KOSTRENA, kuća za najam

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Kostrena Sveta Lucija, Kostrena, Primorsko-goranska

Telefon  051/858-544

Oglas je aktivan od 24.06.2023.
Oglas pregledan: 664 puta
Šifra oglasa: 5318423

Cijena:
2.700 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: dvojna
Broj etaža: prizemnica
Broj soba: 4
Detalji nekretnine
Garaža
  • Garaža
Okućnica
  • Bazen
Površina okućnice
  • 150,00 m²
Dodatno
Oprema nekretnine
  • Alarmni sustav
  • Portafon
Dozvole
  • vlasnički list

Opširnije o oglasu

Kuća dvojna u Kostreni, izgrađena 2022. godine, predstavlja moderno i udobno stambeno mjesto s brojnim pogodnostima. Nalazi se na površini od 190,20 četvornih metara, a pripada joj i prostrano dvorište površine 150 četvornih metara.

Jedna od glavnih prednosti ove kuće je podno grijanje, koje osigurava ugodnu temperaturu i ravnomjerno zagrijavanje prostora. Dodatno, kuća je opremljena plinskom peći koja omogućuje učinkovito i ekonomično grijanje. Ovo je izvrsno rješenje za održavanje ugodne klime u svim dijelovima kuće.

U sklopu dvorišta nalazi se i grijani bazen koji vam omogućuje uživanje u kupanju tijekom cijele godine. Grijani bazen pruža mogućnost opuštanja i rekreacije, čak iu hladnijim mjesecima.

Kuća je opremljena s četiri klime, što omogućuje individualno podešavanje temperature u svakoj prostoriji. Ova značajka omogućuje prilagodbu uvjeta u skladu s vašim preferencijama i osigurava ugodan boravak.

Sigurnost je također važna karakteristika ove kuće. Sustav videonadzora osigurava nadzor i zaštitu, pružajući vam mir i sigurnost. Možete biti sigurni da će vaš dom biti zaštićen i nadziran.

Pogled na more jedan je od najatraktivnijih aspekata ove kuće. Uživajte u panoramskom pogledu na više iz različitih dijelova kuće, što će vam omogućiti da se opustite i uživate u ljepotama okolice.

Dvorište je uređeno kako bi vam pružilo ugodno okruženje za odmor i druženje na otvorenom. Možete uživati ​​u lijepo uređenom prostoru, oplemenjenom zelenilom i biljkama.

Ukupno, kuća dvojna u Kostreni izgrađena 2022. godine predstavlja moderno opremljen dom površine 190,20 četvornih metara, dvorištem od 150 četvornih metara, podnim grijanjem, plinskom peći, grijanim bazenom, četiri klime, sustavom videonadzora, pogledom na more i uređenim dvorištem. . Ova kombinacija udobnosti, sigurnosti i pogodnosti čini privlačnim mjestom za život.


ID KOD AGENCIJE: 1226

Molo Longo nekretnine
Mob: 051 858 544
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga