Ovaj oglas je istekao!

40L mokro suhi industrijski usisavač HEPA 2500W + utičnica

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 560 puta
Šifra oglasa: 5002057

Cijena:
172,54 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Novo/Rabljeno: Novo

Opširnije o oglasu

FILTERSKI SUSTAV – usisavač ima 3 vrste filtera od kojih je svaki za višekratnu upotrebu, samo ga operite pod mlazom vode. Filter od tkanine štiti motor usisavača od oštećenja, što produljuje učinkovit rad uređaja. Spužvasti filtar koristi se za mokro i vodeno čišćenje. HEPA filter štiti i učinkovito štiti motor usisavača od oštećenja. Filteri se mogu koristiti zasebno. Takva filtracija povećava kvalitetu udahnutog zraka i dodatno smanjuje sadržaj prašine u njemu. Usisavač ima vrlo snažan elektromotor maksimalne usisne snage do 2500W! Njegov izdržljivi spremnik od nehrđajućeg čelika omogućit će vam skupljanje 40 litara otpada.
MULTIFUNKCIONALAN – usisavač ima utičnicu za priključak električnog alata, omogućava savršenu suradnju s brusilicom za gips, brusilicom za drvo, kao i s drugim alatima koji imaju izlaz za usisavanje prašine. Utičnica ima snagu do 2000W! Osim toga, funkcija start-stop uzrokuje automatsko isključivanje usisavača kada se alat isključi. Uređaj ima funkciju puhanja, uklanja nečistoće sa teško dostupnih mjesta, npr. prljavštine koja se zadržava u kutovima. Funkcija protresanja, zahvaljujući kojoj se najveći dio prašine koja začepljuje filter uklanja obrnutim kretanjem zraka u usisavaču. Omogućuje precizno čišćenje filtera. Funkcija odvodnje vode omogućuje praktično pražnjenje nakupljene tekućine. Čep je zaštićen brtvom koja štiti od spontanog istjecanja vode prema van. Proizvod ima i funkciju mlaza, koja uz pomoć metlice svu prljavštinu koja padne u usisavač usmjerava na dno posude. Time se produžuje vijek trajanja filtara jer se ne začepljuju prilikom usisavanja. Usisavač ima 4 transportna kotača, koji omogućuju udoban transport, prednji su rotirajući za 360 stupnjeva, što olakšava manevriranje. Proizvod je opremljen crijevom duljine 3 m i kabelom za napajanje duljine 8 m, što će omogućiti vrlo velik radni raspon, do 11,76 m! Osim toga, na ručki je ugrađena kontrola dovoda zraka, što vam omogućuje podešavanje snage usisavanja prema uvjetima.
DODATNA OPREMA UKLJUČENA - Set uključuje 3 izmjenjiva vrha koji će omogućiti širok raspon opcija. Široka, velika četka, namijenjena za mokro i suho usisavanje, radi u 2 položaja. Prvi položaj omogućuje mokro čišćenje, na dnu se koristi sabirni rub koji će temeljito očistiti površinu od prljavštine. Drugi položaj, pritiskom na prekidač, uklanja čekinje, što ga čini savršenim za usisavanje ploča, tepiha, pločica itd. Srednja četka omogućit će vam čišćenje mjesta koja su sklona ogrebotinama. S prorezima Posebno je prikladan za teško dostupna mjesta, npr. Savršeno za čišćenje automobila. Svaka od mlaznica se može postaviti na usisavač, tako da će uvijek biti "pri ruci" i neće se izgubiti, a bit će ugodan za korištenje. Za korištenje manjih vrhova, možete koristiti adapter uključen u komplet.
IZUZETNA KVALITETA - u NAŠEM modelu usisavača proizvođač je upotrijebio bakreni motor koji se odlikuje duplo dužim vijekom trajanja. Industrijski usisavač bez vrećice omogućit će vam temeljito čišćenje nakon svih radova na obnovi, bit će prikladan za čišćenje smeća, žbuke, prašine, čišćenje presvlaka i podova te uklanjanje hladnog pepela iz kamina ili čišćenje garaže. Ali ako želite usisati, na primjer, gips, upotrijebite jednu od vrećica iz seta, jednokratnu papirnatu vrećicu ili platnenu vrećicu za višekratnu upotrebu. Prljavština se može sakupiti izravno u vrećicu i jednostavno zbrinuti ili isprazniti za ponovnu upotrebu.
SPECIFIKACIJA – kapacitet spremnika: 40l; maksimalna usisna snaga: 2500W; napon: 220-240V; 50-60Hz; buka: ? 80 dB; protok zraka: 2,2 m3 / min; stupanj zaštite: IPX4; spremnik: nehrđajući čelik; vrsta: bez vrećice; repelent: da; filter: HEPA, tkanina, spužva (isporučuje se); duljina cijevi: 3m; duljina kabela za napajanje: 8m; dimenzije usisavača (dužina / širina / visina): 40/40 / 70cm; težina: 10,25 kg
kapacitet spremnika: 40l
usisna snaga: 22Kpa
maksimalna usisna snaga: 2500W
snaga: 1800W
napon: 220-240V; 50-60Hz
buka: ? 80 dB
protok zraka: 2,5 m3/min
razina sigurnosti: IPX4
rezervoar: nehrđajući čelik
tip: bez vrećice s mogućnošću korištenja vrećica
repeller: da
utičnica za električne alate: da
filter: HEPA, krpa, spužva (uključeno)
duljina cijevi: 3m
duljina kabela za napajanje: 8m
dimenzije usisavača (duljina / širina / visina): 37/35 / 73 cm
težina seta s pakiranjem: 10,5 kg