Ovaj oglas je istekao!

Kolica CAM 3 u 1

kristinavrhovec1 (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Križevci, Koprivničko-križevačka

Telefon  099/263-2984

Oglas pregledan: 144 puta
Šifra oglasa: 3818887

Cijena:
331,81 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Prodajem vrlo kvalitetna talijanska kolica CAM 3u1 u odličnom stanju. Iznimno su praktična i multifunkcijska. Sadrže: 1. košaru za novorođenče, 2. sjedalicu za novorođenče koa je ujedno i sjedalica za auto i 3. sjedalo za dijete do 3 godine. Aluminijska konstrukcija sa podesivom ručkom, sjedalo se može okrenuti sa pogledom unazad (0 do12 meseci) i pogledom u smjeru kretanja (12 do 36 meseci), podesiva ručka, mekane prednje i zadnje osovine, podesivi naslon za ledja – 4 različita položaja, namještaju se jednom rukom, rotirajući prednji kotači sa sistemom zaključaj/otključaj i zadnji kotači sa kočnicom, prečka za naslon se može skinuti, ojačano sjedište, naslon za ruke, sigurnosni pojas sa 5 nivoa.
OBZIROM NA PUNO UPITA DA LI SU KOLICA PRODANA, NAPOMINJEM DA SU KOLICA DOSTUPNA I MOLIM SAMO OZBILJNE KUPCE DA SE JAVE POZIVOM NA DANI BROJ KONTAKTA.

AUTOSJEDALICA: u skladu sa regulativom ECE R44/04 za grupu 0+ (0-13kg) sa tendom za sunce, sigurnosni pojasevi sa trakama za prepone, baza za ljuljanje sa neklizajućom gumom.
Postavlja se uz pomoć sigurnosnih pojaseva u automobilu, okrenuto unazad; -
Krov i navlaka nosiljke se lako postavljaju na kolica.
Navlake se skidaju i peru na 30C.
Kompaktno sklapanje sa ručkom za nošenje.