Ovaj oglas je istekao!

Digitalno-analogni audio adapter - optički pretvarač

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 384 puta
Šifra oglasa: 5085749

Cijena:
18,05 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Optički audio pretvarač bit će prikladan i za kućnu i za tipičnu profesionalnu upotrebu. Bit će koristan gdje god je potrebno promijeniti digitalni signal s koaksijalnog ili optičkog (Tosling) ulaza na analogni (L/D) signal. Digitalni audio konverter bit će posebno koristan kada imamo staru audio opremu (s RCA konektorom) i moderne uređaje s Tosling ili Koaksijalnim ulazom.

"OSVJEŽI" STARU OPREMU - konverter će biti koristan pogotovo ako imaš staru opremu sa RCA (rinch) ulazom. Ovu vrstu opreme jednostavno možemo spojiti na moderne uređaje (npr. Plazma) s optičkim ulazom i stvoriti profesionalno kućno kino u našem prostoru, bez kupnje i povezivanja dodatne opreme.
ČIST PRIJENOS - s optičkim pretvaračem audio signala ne moramo brinuti o mogućim elektromagnetskim smetnjama tijekom prijenosa signala. Bez izobličenja, bez potencijalne razlike i apsolutno čist prijenos čak i kod prijenosa signala na velike udaljenosti.
PLUG AND PLAY - pretvarač ne treba upravljačke programe. Vrlo je jednostavan za instalaciju i korištenje. Samo ga trebate pravilno povezati s ciljnim uređajima i radit će bez ikakvih problema.
MALI I ESTETSKI – inverter je malih dimenzija, a jednostavnom konstrukcijom ne samo da ne zauzima prostor, već ga i estetski ne narušava. Može se postaviti pored televizora ili sakriti iza televizora.
SPECIFIKACIJA – KONVERTER optički ulaz: 2 RCA; optički Toslink / Koaksijalni izlaz: 2x RCA; dimenzije pretvarača (duljina / širina / visina): 6,5 / 4,2 / 2,5 cm; duljina napajanja: 100cm; Težina seta: 130 g.
KONVERTER optički ulaz: 2 RCA
Toslink / Koaksijalni optički izlaz: 2x RCA
Dimenzije pretvarača (duljina / širina / visina): 6,5 / 4,2 / 2,5 cm
duljina napajanja: 100 cm
Težina seta: 130 g
težina s pakiranjem: 150g