Ovaj oglas je istekao!

Projektor Star Planets noćno svjetlo ACTION

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 312 puta
Šifra oglasa: 5018971

Cijena:
10,62 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Projektor Star Planets noćno svjetlo ACTION
Nebo puno planeta u tvojoj sobi. Jedinstvena svjetiljka koja će osvijetliti vašu sobu i dodati nevjerojatan dodir vašoj sobi. Jedinstveni svjetlosni efekti koje stvara svjetiljka, koja oponaša nebo puno planeta, oduševit će sve! Projektor će uljepšati vašu zabavu, bit će savršen na kampiranju, tijekom igre ili zabave. Savršen je za djecu koja ne vole spavati u potpunom mraku.

Zvjezdana master svjetiljka daje učinak svemira i prikazuje planetarna zviježđa na zidovima i stropu prostorije. Također možete postaviti svjetiljku u prozor kako biste stvorili učinak sjajnih planeta. Svjetiljka radi dinamično - neke se zvijezde isključuju, druge počinju sjati. Svjetlo svjetiljke savršeno smiruje i smiruje i olakšava san. Može se raditi na nekoliko načina – različitim svjetlosnim efektima. Svjetiljka ne zauzima puno prostora, možete je ponijeti sa sobom bilo gdje.

Dimenzije projektora: 11 cm x 12 cm

Pogodno za djecu stariju od 3 godine. Pokreću ga tri AA baterije od 1,5 V (nisu uključene), USB ili 220V punjači. U skladu s EN71 i CE certifikatom.