Ovaj oglas je istekao!

Pokretanje vatrogasnog vozila sa svjetlosnim i akustičnim učinkom

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 342 puta
Šifra oglasa: 5018439

Cijena:
19,91 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Pokretanje vatrogasnog vozila sa svjetlosnim i akustičnim učinkom
Tvoj sin sanja o tome da postane vatrogasac u budućnosti? Ili je vaša kći možda oduševljena ogromnim vatrogasnim vozilima i rizičnim radom hrabrih ljudi? Uz predstavljenu igračku, pružit ćete svom djetetu puno zabave i pružiti vam priliku da igrate ulogu hrabrog vozača i istinskog krotitelja vatre!

Veličina automobila omogućuje točnu reprodukciju pravog vatrogasnog vozila, kao i označavanje najvažnijih elemenata njegove opreme. Natpisi, plava svjetla i detalji, poput natpisa tipičnih za ovu vrstu vozila, pokazuju mnoge sličnosti sa stvarnim strojevima. Automobil je izrađen od visokokvalitetnog materijala koji osigurava dug vijek trajanja igračke i pouzdanost i uživanje u korištenju. Plastični kotači vozila okreću se, omogućujući zabavu na različitim površinama, s biciklom ispod, zahvaljujući kojem se automobil kreće u različitim smjerovima. Glavni dio opreme, ljestve, pomični su.

Zabavu će uljepšati zvukovi sirene i treperava svjetla.

Vatrena igračka namijenjena je djeci starijoj od 3 godine . Idealna je ponuda ne samo za svakodnevnu zabavu s vršnjacima, već i kao začin kolekcije različitih vozila. Uvjereni smo da će vatrogasna vozila zadovoljiti i najzahtjevnije dijete. Igračka je pakirana u šarenu kartonsku kutiju.

Dimenzije automobila: 29 cm x 15 cm