Ovaj oglas je istekao!

Palace šator za djecu 140 cm sivo-ružičasti

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 392 puta
Šifra oglasa: 5109022

Cijena:
40,08 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Dječji šator izvrstan je način za kreativnu i maštovitu igru ​​kod kuće i vani. Potiče maštu i omogućuje veselo provođenje vremena sami ili u većem društvu, bez dobnih ograničenja.

Materijalni patentni zatvarač svakako je nezamjenjiv suputnik tijekom dječjih nestašluka. Ima šesterokutnu bazu, 6 ulaznih otvora i stožasti vizir. Ulazi su prekriveni prozirnim bijelim zastorima koji se savršeno stapaju s ostatkom šatora. Zavjese možete zavezati ili vezati na različite načine pomoću ukrasnih vrpci.Rješenje mašne daje šarm i doprinosi zabavi.

Veličina kućice omogućuje da u njoj boravi više djece istovremeno ili da se u nju smjeste mnoge maskote, jastuci ili drugi dodaci, što osigurava udobnost i zadovoljstvo u korištenju. Savršen je za braću i sestre ili blizance ili za igru ​​s prijateljima i suradnicima. Proizvod je savršen za korištenje u zatvorenom prostoru kao i na otvorenom, na primjer u vrtu ili parku.

Palača se lako i brzo sastavlja. Ne zahtijeva tehničko iskustvo niti dodatne alate. Lagani okvir s "push-fit" načinom montaže omogućuje učinkovitu i jednostavnu demontažu. Zahvaljujući sklopivim elementima, njegovo skladištenje ili transport je jednostavno.

Za novi model koristili smo kombinaciju ružičaste i sive s motivom zvijezda. Osim toga, na volanima su lijepe mašne koje ga čine još privlačnijim.

Šator će biti savršen za privatnu kućnu upotrebu, kao i oprema za dječje vrtiće ili ustanove za skrb i obrazovanje. Izvrstan posjet za fotografe koji slikaju i za animatore. Vilinska kućica odlična je ideja za poklon koji će mnogima izmamiti osmijeh na lice!

NOVI, POBOLJŠANI MODEL - kreirali smo potpuno novi, poboljšani model šatora. Koristili smo kombinaciju ružičaste i sive s motivom zvijezda. Osim toga, na volanima su lijepe mašne koje ga čine još privlačnijim. Šator ima 6 ulaznih rupa i stožasti krov. Sve izgleda fantastično i savršeno će se uklopiti u svaki prostor.
VELIKA - veličina kućice omogućuje boravak više djece u isto vrijeme ili postavljanje mnogih maskota, jastuka ili drugih dodataka, što osigurava udobnost i zadovoljstvo u korištenju.
Zavjese - ulazi su prekriveni prozirnim svijetlim zavjesama koje se savršeno stapaju s ostatkom šatora; zavjese se mogu vezati ili ogrnuti ukrasnim vrpcama; rješenje koje se koristi s mašnama dodaje šarm i pridonosi zabavi.
JEDNOSTAVNA MONTAŽA – šator se odlikuje jednostavnom i brzom montažom; ne zahtijeva tehničko iskustvo ili dodatne alate; lagani okvir s "push-fit" načinom montaže, omogućuje učinkovito i jednostavno rastavljanje.
SPECIFIKACIJA - dob: od 3 godine; certifikati: CE, EN71; boja: siva / ružičasta; materijal: poliester, plastika; mjere (dužina / širina / visina): 123/123 / 140cm; težina: 1,5 kg.
dob: od 3 godine
certifikati: CE, EN71
boja: siva/roza
materijal: poliester, plastika
Mjere (dužina / širina / visina): 123/123 / 140cm
težina: 1,5 kg